@churalliya

Thursday, September 1, 2016

KISAH BENAR TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN LEPTOS - SUPPLIMENT MEMBAKAR LEMAK PALING MENAKJUBKAN

KISAH BENAR WANEE TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN 2 BOTOL LEPTOS
=================================================================


"Disebabkan ramai yang tanya kan meh nak citer mcm mana perjalanannye ye.. Starting berat masa sblm amik leptos mcm dlm gambar tu 63kg kadang2 lbh dr tu.. Mmg sgt2 frust.. Setiap kali xsihat doc msti ckp turunkan berat sbb dah terlebih sgt.. Mmg mcm2 ubat cuba mcm2 cara cuba.. Diet pun toksah ckp la kan tp harapan tggl harapan je..hehe so dah nelad sgt nk turunkan berat mula amik leptos start bulan puasa mmg konsisten dan diet jgk sbb nk kesan cepat kan.. Senaman mmg xbuat la.. Mana ada masa kalo dah blk pun lewat.. Tp kita cuba senaman dgn cara mop lantai rumah pakai tangan ye kwn2 boleh dikatan setiap hari.. Cari la ape kerja nk buat kat umah tu asalkan kuar peluh.. Sngkan sambil kurus sambil tu umah pun cantik 😂😂
.
Setelah sebulan puasa dpt la turun 8kg tu berat 55kg.. So badan kita jenis xblh mkn sesuatu supplement ke ape dlm jgka masa lama sbb kesan dia berkurang so kita stop leptos dan mmg xjaga mkn pun dan alhamdulillah berat mmg xde naik dan maintain je.. Next nk g korea mmg pulun nak kurus lg sbb nk bergambo la katakan so consume blk leptos tp on off ye so dapat la berat 54kg tu.. Jadi la kan dr xde.. Jgn tamak sgt.. Kita pelan2 kayuh.. Oitt 2kg ingt sng ke nk turun.. Cara yg sama kita buat.. Kita mmg xde masa nk g gym ke ape ke.. Nk kuar joging pun mls.. So mengemas umah je rajin.. Hehe
Then puasa yg baru2 ni kita buat blk cara yg sama dan hasilnya mcm la dlm gambo tu.. 2 mggu puasa berat dah dpt 50kg so lg 2mggu tu turun lg smpi la ke 48kg.. So tercapai la hajat yg diidamkan selama ni.. Walaupun sebenarnya nak smpi 55kg targetnye.. Xpe kita cuba lg nnti.. Kan dah kata jgn kelam kabut..
.
So mana yg nak cuba tu boleh la disarankan tp korg kena tahu badan korg mcm mana.. Bukan senang tp tak mustahilkan.. Biasa la kalo mula2 xmenjadi tp jgn la putus asa.. Jgn salahkan produk.. Tgk blk diri kita mcm mana.. Mcm mana penjagaan kita.." ~Wanee
.
Now kita cuba maintainkan berat ni.. Ingt jgn tamak tau.. #cubadulu baru tau..
Credit to @wanee_annuar

Nak cuba meh whatsapp 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
  • Ada kelulusan KKM
  • Tidak mengandungi bahan kimia
  • 1 botol ada 90 tablet
  • RM180 sebotol
  • RM300 untuk 2 botol

Postage mekchu BELANJA dan Free diari kurus dengan setiap pembelian..


by mekchuN (^_^)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...