@churalliya

Wednesday, May 2, 2012

Ada sesiapa yang rindukan mi-cah tak?

Sekarang kena panggil abang mi-cah.. paling comel bila dia bahasakan diri dengan abang bila berborak dengan  budak2 yg kecik dari dia.. Ada jugak dia buat dialog sendiri dengan baby dalam perut..

"Baby pegi main dulu ye.. kejap lagi abang datang"
"Baby jgn kacau abang.. abang ada ada keje sekolah niii"

Walhal, pegi sekolah pun tak pernah! kalo tanya memanjang dia kata sekolah tuuuuutup aje..

Bila dah ada kekuatan sikit dalam diri (ecewah) baru lah ada mood nak amek gambar dan bergambar.. terbukti muntah melemahkan diri kan..

Ini ada sikit gambar2 pengubat rindu auntie2 semua pada mi-cah.. mekchu tau dah lama sangat mekchu simpan mi-cah dari tontonan umum.. sekarang dia sangat teddy bear.. atas bawah tembam.. hahahaha..

Sila perhatikan anak jepun tu aje.. yang mama dia tok sah kritik lebih2..

Sedap sangat kalau dapat peluk budak masam sorang ni. Tapi awas! Kena cepat alert lah dengan tumbukan dia. Memang dia marah sangat kalau kena peluk.. Sekejap je dah sampai tumbukan padu.. Ouchhh!! 

Yang dalam gambar tu sebenarnya ada 'umpan' disebaliknya. Kalau tidak, jangan haraplah dia nak bergambar.. 

Ok, next entry gambar perut (lagi?)

 

13 comments:

Aiza Haris said...

2-2 rinduu nak tgk muka comey dan sweett mommyy tuuu...

syawalsimpsons said...

welcome back mekchu...windu ngan dua2 jaa...kikikiki

mamyharraz said...

rindu dua2 - mi-cah mek-cu
mmg rupa ank jepun abg mi-cah.

purple_lav said...

nak gambar perut! nk gambar perut! hehehe

Alycia said...

huhuhu.. michah ghindu.. omak eh pun ghindu gak hehe.. cpt2 tunjuk gmbar perut ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

dah lama tak tgk micah, makin hensem yer abg micah...hehehehe

mummy_ayu said...

ye la.dah lama tak tgk gambar micah kat sini...nak jadi abg long dah yer..

retna yusof said...

Tu la lama nk tgu entry baru dr mekcu

Eri-chan said...

cute je 2-2 pakai baju belang2..hehe

Nini D.. said...

rinduuuuu sgt2 dgn budak korea nih!!

CaDLyNN said...

rindunye dgn michah...

aduh..anak beranak pakai sedondon! comel~

Bitt (double IS) said...

hahahhahaha comel...anak teruna memang suka main tumbuk2...boy ke girl adek micah ni kann :)

NeenaAnuar said...

rindu micah ngan mekchu jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...