@churalliya

Monday, November 28, 2016

PENGAKUAN - PART AKHIR

PART AKHIR . 

Siapa pemilik gambar ini? .


Sayalah pemilik gambar ini.

Bertahun saya menanti untuk mendapatkan kulit wajah yang lebih sihat, lebih ceria secerianya perwatakan saya. .

Berdepan dengan masalah jerawat berbelas tahun,menjadikan saya bergelut membina keyakinan diri.Ini menyebabkan saya lebih mensyukuri setiap nikmat yang saya nikmati. Allahu,..sungguh saya lelah 😣 .

Tak banyak yang saya minta masa mula-mula berkenalan dengan #seqybeautyproduct 11 bulan yang lalu. .

💚 cukuplah kiranya dapat bantu saya mengurangkan masalah jerawat bernanah+berdarah .
💚 bantu saya mengawal masalah kulit muka yang berminyak. .

Alhamdulillah, DIA beri lebih dari itu dengan izinNYA dan #seqybeautyproduct sebagai asbabnya. .

Inilah saya yang sekarang. .

Jerawat2 manis masih dtg mnziarah terutama apabila bulan mahu "mengambang" 😛 tapi tiada lagi jerawat nanah+berdarah. .

Jadi,....nikmat mana yang masih saya dustakan? 😢 .

Terima kasih #seqybeauty . .
Terima kasih @churalliya .
Sebab gambar cium #bbcream awak tu, saya terus jatuh cinta dengan #seqybeauty

Kredit kepada customer Seqybeauty Emi Syafinaz yang sekarang dah jadi dropship mekchu pun.. Berkat kesabaran dan keyakinan!!!

Sebarang pertanyaan mengenai produk SeqyBeauty boleh WA mekchu kat nombor bawah ni..

012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784

Pengakuan Part I
Pengakuan Part II
Pengakuan Part Akhir


by mekchuN (^_^)

Wednesday, November 23, 2016

PENGAKUAN PART II

Part II PART 2 .

Ujung tahun lepas,..kakak tu terpengaruh dengan 1 iklan kat IG. Iklan #bbcreamseqybeauty . Kawan blogger dia @churalliya yang buat iklan tu. Gambar tu sebenarnya biasa2 aje tapi tinggalkan kesan yang gempak pada kakak tu. Hati dia bolak-balik nak try produk tu sebab kulit muka kakak ni sensitif jadi dia macam jadi serik nak try produk baru. Agaknya lepas fikir banyak2 kali dan baca macam2 feedback positif pasal produk #seqybeauty tu, kakak ni decide nak try produk yang kawan blogger dia advertisekan tu. Lepas kakak tu dah abeskn last produk yang dia pakai, terus dia ajak kawan blogger dia tu sembang2 pasal produk tu. Dan hasilnya selepas sebulan menggunakan produk tu,..taraaaaaaaa.. .

Jerawat nanah yang merah2 aritu dah semakin pudar dan mengecut!! Kakak ni sendiri tak percaya dengan perubahan kulit muka dia. Almost 55% masalah jerawat bengkak dan bernanah hilang!. Kakak ni kata masalah kulit muka kering dia juga dan semakin elok. Malah kakak ni kata dia sendiri rasa yang dia nampak muka dia makin berseri. Kakak ni sampai puasa 3 hari bayar nazar sebab gembira sangat tengok perubahan kulit muka dia tau. .

Lihat kawan-kawan, bukan tempoh sebulan yang kita tekankan kat sini tapi semangat dan keinginan #cubadulubarutahu yang kita perlukan. Sapa sangka daripada bergelut dalam masalah jerawat, kini kakak ni dah mampu nak keluar dari rumah tanpa perlu buh bedak tebal2. (Ni akak tu yg cakap tauuu) .


Esok kita kongsi lagi gambar terkini kakak tu setelah almost 10 bulan menggunakan produk #seqybeauty. . Stay tuned k...


Simpan nombor mekchu ni dulu..
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784

Pengakuan Part I

by mekchuN (^_^)

Friday, November 18, 2016

PENGAKUAN PART I

Masih ingat cerita akak ni. .

PART 1 

Kakak ni ada masalah jerawat. Lamaaa sangat dia bergelut dengan masalah kulit muka dia since teenagers. Almost 10 years. Macam2 produk dia dah try. Sembang ajelah produk mana yang boleh bantu kurangkan jerawat batu, jerawat pasir jerlus, jerawat kertas pasir 😢. .

Gigih kakak ni tabung duit setiap kali tngok advertisement yang kata boleh kurangkan masalah jerawat.

Lxxxxl
Axxn
Nxxxa
Cxxxxqxx
Sxxx
kxxxxxg
Cxxxx

Lebur hati kakak ni bila setiap kali try produk tu tak serasi dan masalah jerawat bertambah ganda teruk. Nasib baik masa kakak ni naik pelamin, mak andam boleh tempek foundesen tetebal, kalo x...😂😂 .

Ini adalah keadaan kulit muka kakak tu sebelum dia berkenalan dengan #seqybeautyproduct . Sedih kan. Dapat bayangkan tak cemana akak tu build self confidence dia untuk berhadapan dengan orang ramai. .

Nak tau apa jadi dengan akak ni?



To be continue...

Simpan nombor mekchu ni dulu..
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784
012-6080784



by mekchuN (^_^)

Thursday, September 1, 2016

KESAN NEGATIF PENGAMBILAN KAFEIN

Bahaya Kopi Kerana Kandungan Kafein
--------------------------------------------------------
Kopi sangat terkenal dengan kandungan kafein yang tinggi. Sesetengah orang berpendapat bahawa kopi sangat bagus kerana antioksida.
Kafein adalah salah satu bahan rangsangan dan zatnya akan meningkatkan aliran darah dan denyutan jantung. Boleh didapati daripada tumbuh-tumbuhan bijirin seperti kopi, guarana, daun teh dan sebagainya.
Pengambilan kafein yang berlebihan boleh menyebabkan kesan-kesan negatif.


Kesan Negatif Pengambilan Kafein
----------------------------------------------
- Denyutan jantung meningkat dan laju kerana darah dipam dengan cepat.
- Mempengaruhi sistem saraf iaitu anggota tubuh badan menjadi terketar-ketar.
- Kerap membuang air besar dan kecil serta boleh menyebabkan dehidrasi
- Penyebab sakit kepala atau migrain
- Pengambilan kafein oleh ibu hamil secara berlebihan boleh menyebabkan keguguran.
- Boleh menyebabkan terhasilnya asid yang tidak diperlukan oleh tubuh badan.
- Mengganggu proses pencernaan.
- Mengganggu penyerapan suplemen.
- Ibu menyusu tidak digalakkan minum minuman berkafein kerana boleh menyebabkan susu merudum tapi tiada kajian boleh dibuktikan setakat ini.


by mekchuN (^_^)

KISAH BENAR TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN LEPTOS - SUPPLIMENT MEMBAKAR LEMAK PALING MENAKJUBKAN

KISAH BENAR WANEE TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN 2 BOTOL LEPTOS =================================================================


"Disebabkan ramai yang tanya kan meh nak citer mcm mana perjalanannye ye.. Starting berat masa sblm amik leptos mcm dlm gambar tu 63kg kadang2 lbh dr tu.. Mmg sgt2 frust.. Setiap kali xsihat doc msti ckp turunkan berat sbb dah terlebih sgt.. Mmg mcm2 ubat cuba mcm2 cara cuba.. Diet pun toksah ckp la kan tp harapan tggl harapan je..hehe so dah nelad sgt nk turunkan berat mula amik leptos start bulan puasa mmg konsisten dan diet jgk sbb nk kesan cepat kan.. Senaman mmg xbuat la.. Mana ada masa kalo dah blk pun lewat.. Tp kita cuba senaman dgn cara mop lantai rumah pakai tangan ye kwn2 boleh dikatan setiap hari.. Cari la ape kerja nk buat kat umah tu asalkan kuar peluh.. Sngkan sambil kurus sambil tu umah pun cantik 😂😂
.
Setelah sebulan puasa dpt la turun 8kg tu berat 55kg.. So badan kita jenis xblh mkn sesuatu supplement ke ape dlm jgka masa lama sbb kesan dia berkurang so kita stop leptos dan mmg xjaga mkn pun dan alhamdulillah berat mmg xde naik dan maintain je.. Next nk g korea mmg pulun nak kurus lg sbb nk bergambo la katakan so consume blk leptos tp on off ye so dapat la berat 54kg tu.. Jadi la kan dr xde.. Jgn tamak sgt.. Kita pelan2 kayuh.. Oitt 2kg ingt sng ke nk turun.. Cara yg sama kita buat.. Kita mmg xde masa nk g gym ke ape ke.. Nk kuar joging pun mls.. So mengemas umah je rajin.. Hehe
Then puasa yg baru2 ni kita buat blk cara yg sama dan hasilnya mcm la dlm gambo tu.. 2 mggu puasa berat dah dpt 50kg so lg 2mggu tu turun lg smpi la ke 48kg.. So tercapai la hajat yg diidamkan selama ni.. Walaupun sebenarnya nak smpi 55kg targetnye.. Xpe kita cuba lg nnti.. Kan dah kata jgn kelam kabut..
.
So mana yg nak cuba tu boleh la disarankan tp korg kena tahu badan korg mcm mana.. Bukan senang tp tak mustahilkan.. Biasa la kalo mula2 xmenjadi tp jgn la putus asa.. Jgn salahkan produk.. Tgk blk diri kita mcm mana.. Mcm mana penjagaan kita.." ~Wanee
.
Now kita cuba maintainkan berat ni.. Ingt jgn tamak tau.. #cubadulu baru tau..
Credit to @wanee_annuar

Nak cuba meh whatsapp 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
  • Ada kelulusan KKM
  • Tidak mengandungi bahan kimia
  • 1 botol ada 90 tablet
  • RM180 sebotol
  • RM300 untuk 2 botol

Postage mekchu BELANJA dan Free diari kurus dengan setiap pembelian..


by mekchuN (^_^)

KISAH BENAR TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN LEPTOS - SUPPLIMENT MEMBAKAR LEMAK PALING MENAKJUBKAN

KISAH BENAR WANEE TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN 2 BOTOL LEPTOS
=================================================================


"Disebabkan ramai yang tanya kan meh nak citer mcm mana perjalanannye ye.. Starting berat masa sblm amik leptos mcm dlm gambar tu 63kg kadang2 lbh dr tu.. Mmg sgt2 frust.. Setiap kali xsihat doc msti ckp turunkan berat sbb dah terlebih sgt.. Mmg mcm2 ubat cuba mcm2 cara cuba.. Diet pun toksah ckp la kan tp harapan tggl harapan je..hehe so dah nelad sgt nk turunkan berat mula amik leptos start bulan puasa mmg konsisten dan diet jgk sbb nk kesan cepat kan.. Senaman mmg xbuat la.. Mana ada masa kalo dah blk pun lewat.. Tp kita cuba senaman dgn cara mop lantai rumah pakai tangan ye kwn2 boleh dikatan setiap hari.. Cari la ape kerja nk buat kat umah tu asalkan kuar peluh.. Sngkan sambil kurus sambil tu umah pun cantik 😂😂
.
Setelah sebulan puasa dpt la turun 8kg tu berat 55kg.. So badan kita jenis xblh mkn sesuatu supplement ke ape dlm jgka masa lama sbb kesan dia berkurang so kita stop leptos dan mmg xjaga mkn pun dan alhamdulillah berat mmg xde naik dan maintain je.. Next nk g korea mmg pulun nak kurus lg sbb nk bergambo la katakan so consume blk leptos tp on off ye so dapat la berat 54kg tu.. Jadi la kan dr xde.. Jgn tamak sgt.. Kita pelan2 kayuh.. Oitt 2kg ingt sng ke nk turun.. Cara yg sama kita buat.. Kita mmg xde masa nk g gym ke ape ke.. Nk kuar joging pun mls.. So mengemas umah je rajin.. Hehe
Then puasa yg baru2 ni kita buat blk cara yg sama dan hasilnya mcm la dlm gambo tu.. 2 mggu puasa berat dah dpt 50kg so lg 2mggu tu turun lg smpi la ke 48kg.. So tercapai la hajat yg diidamkan selama ni.. Walaupun sebenarnya nak smpi 55kg targetnye.. Xpe kita cuba lg nnti.. Kan dah kata jgn kelam kabut..
.
So mana yg nak cuba tu boleh la disarankan tp korg kena tahu badan korg mcm mana.. Bukan senang tp tak mustahilkan.. Biasa la kalo mula2 xmenjadi tp jgn la putus asa.. Jgn salahkan produk.. Tgk blk diri kita mcm mana.. Mcm mana penjagaan kita.." ~Wanee
.
Now kita cuba maintainkan berat ni.. Ingt jgn tamak tau.. #cubadulu baru tau..
Credit to @wanee_annuar

Nak cuba meh whatsapp 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
  • Ada kelulusan KKM
  • Tidak mengandungi bahan kimia
  • 1 botol ada 90 tablet
  • RM180 sebotol
  • RM300 untuk 2 botol

Postage mekchu BELANJA dan Free diari kurus dengan setiap pembelian..


by mekchuN (^_^)

Friday, April 8, 2016

Kandungan LEPTOS & QUFAST


Leptos dan Qufast merupakan tablet kunyah yang membantu pembakaran lemak berlebihan didalam badan sekaligus mencegah daripada kulit menggeleber

Ia mengandungi 6 bahan utama dgn nisbah bersesuaian utk wanita(laptos) dan lelaki (QuFast) iaitu :

**L-Carnitine
----------
-meningkatkan jumlah lemak yg dibakar
-mengubah lemak menjadi bahan bakar
-meningkatkan daya tahan otot
-meningkatkan metabolisma


**Limau nipis
------------
-mengempiskan perut
-menurunkan berat badan
-membuang toksin dalam badan
-mengurangkan kolestrol

**Ekstrak Guarana
-----------------
-menurunkan erat badan berlebihan
-memerangi rasa lapar
-membersihkan sistem pencernaan
-melancarkan penghadaman

**Ekstrak klorofil
-----------------
-memelihara daya tahan tubuh
-meningkatkan imunisasi tubuh
-detoks (pembersih toksin/racun)

**Garcinia Cambogia
-------------------
-menghapuskan enzim yg berperanan untuk menyimpan lemak
-membakar lemak & mengurangkan nafsu makan
-mengurangkan ukur lilit
-mengurangkan emak dalam darah
**Dekstrosa
-----------
-meningkatkan produksi insulin yg melancarkan aliran darah menuju ke otot
-meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif


LEPTOS untuk WANITA
QUFAST untuk LELAKI

Berminat untuk mencuba?

Sila Whatsapp Mekchu 

0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 

0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
0126080784



by mekchuN (^_^)

Tuesday, April 5, 2016

Kesan Pengambilan LEPTOS & QUFAST





11 Kesan Sampingan hebat dengan pengambilan tablet LEPTOS & QUFAST dgn bahan hebat L-Carnitine
=============================================================================
1. Kehilangan Lemak
Jika anda sedang merancang untuk menurunkan berat badan atau ingin kuruskan badan, carntine adalah asid amino yang anda perlukan. L-carnitine pemindahan rantai asid lemak, seperti triglycerides kepada mitochondria, di mana mereka boleh dioksidakan untuk menghasilkan tenaga. Carnitine juga berkesan untuk mengurangkan keletihan dan sebagai penahan selera. Oleh itu, l-carnitine akan menjadi aset utama apabila anda berdiet.
Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.

2. Membina Otot
L-carnitine adalah juga bahan yang hebat untuk anda mencapai dan mencari pek pada otot. L-carnitine boleh membantu anda meningkatkan kekuatan anda dan lebih kekuatan bermakna otot yang lebih besar dalam jangka masa panjang.

3. Membina kekuatan Tulang
Faktor usia dan penuaan akan menyebabkan kehilangan kekuatan tulang akan menjadi kebimbangan kepada ramai orang dan wanita pasca menopaus. Sudah tentu ini boleh membawa kepada peluang meningkat kerapuhan tulang ,patah, osteoporosis, dan artritis di kalangan penyakit tulang yang lain. Mujurlah, dengan mengambil l-carnitine, anda boleh melambatkan proses kehilangan kekuatan tulang dan meningkatkan sifat-sifat struktur tulang mikro dengan mengurangkan kerapuhan tulang.

4. Sihatkan Jantung
Beberapa ujian klinikal menunjukkan bahawa L-carnitine boleh digunakan bersama-sama dengan rawatan konvensional untuk angina dan mengurangkan keperluan untuk penggunaan ubat. Beberapa kajian telah ditentukan bahawa mengambil l-carnitine selepas serangan jantung mengurangkan risiko mengalami satu lagi serangan jantung. Carnitine sebenarnya telah diberikan untuk membantu merawat yang berpenyakit jantung.

5. Rawatan Buah Pinggang
Buah pinggang anda menghasilkan carnitine jadi secara semula jadi apabila orang telah didiagnosis atau mungkin mempunyai penyakit buah pinggang, carnitine adalah disyorkan untuk membantu membentuk untuk kekurangan carnitine untuk masalah buah pinggang.

6. Ketidaksuburan Lelaki
Bagi lelaki yang ingin mempunyai zuriat dan mempunyai kiraan sperma rendah, carnitine telah dicadangkan untuk diambil untuk membantu mereka meningkatkan kedua-dua bilangan sperma dan kualiti sperma.

7. Baik untuk wanita menyusukan anak
Ibu yang menyusukan anak baik untuk mengambil L carntine kerana ia memberi tenaga tambahan ketika proses penyusuan.

8. Baik untuk Diabetes Tahap 2
Orang yang mempunyai diabetes Tahap 2 juga boleh mendapat manfaat daripada suplemen carnitine. Mengambil L-carnitine membantu pesakit kencing manis dengan meningkatkan pengoksidaan glukosa, penyimpanan glukosa, serta pengambilan glukosa.

9. Sistem Imun
L-carnitine berfungsi sebagai antioksidan yang boleh membantu mencegah kerosakan yang dilakukan kepada sel-sel yang sihat anda oleh radikal bebas.

10. Fungsi Otak
Membantu meningkatkan fungsi otak dan lebih baik daripada gingko biloba. L-carnitine membantu melindungi otak daripada usia kedua-dua berkaitan dan kerosakan tekanan yang berkaitan dengan otak yang membantu ia berfungsi lebih panjang dan lebih baik.

11. Penawar Untuk Keracunan Asid Valproic

Walaupun ia tidak mungkin menjadi satu isu bina badan, terdapat beribu-ribu kes yang didokumenkan asid valproic dilaporkan setiap tahun. Walaupun tidak mampu untuk berkhidmat sebagai penawar tetapi dengan mengambil l-carnitine dapat membantu anda mengelak dan mengalami keracunan yang berbahaya ini.

LEPTOS untuk WANITA
QUFAST untuk LELAKI

Berminat untuk mencuba?

Sila Whatsapp Mekchu 

0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 0126080784 
0126080784

by mekchuN (^_^)

Monday, March 14, 2016

Masuk Istana Tahun 2016

Masuk je.. Bukan dapat pingat pon...

Papajib : mama dah tempah baju ke masuk istana?
Mekchu : hahhhh? mama dapat pingat ke?
Papajib : ~senyum~
Papajib : papa yang dapat...
Mekchu : hahhhh? dapat lagi? habis tu turn mama bila?

Hahahahahaha...

Begitu lah... tiap2 tahun simpan impian nak dikurniakan pingat darjah kebesaran sempena Hari Keputeraan DYMM Yang Di-Pertuan Besar Negeri Sembilan... tapi lom ada joki lagi bak kata orang noghori.. soba yo laaa...

ni lah poms yang teringiiiinnnn sangat nak dapat pingat tu... 

Gambar first lebih afdhal letak gambar sendiri...

Lepas-lepas tu biarlah gambar mekchu jugak.. hahahaha


tengah pakaikan pin tempat nak sangkut pingat nanti.. 

dengan mark adam versi pakai songkok.. hahahaha

Tahun ni kemeriahan nak bergambar tu kureng skit... sebab kawan-kawan yang selalu masuk istana sama-sama tak datang pulak.. nak bergambar dengan papajib sekeping dua dia layan la.. kalau nak lagi.. nak lagi..... memang terus jadik beron...

Kat dalam Balairong dah la duduk dengan orang yang tak kenal.. Nak main talipon line tak de coverage.. adoiiii laaa... lama jugak sementara menunggu turn papajib...

So memang tak de sekeping pun gambar dalam balairong nampaknya tahun ni.. dah la duduk asing-asing..

lepas makan... ni je lah sekeping yang ada..

nana menyanyi masa makan.. terus pegi belakang pentas jap nak jumpa juara gegar vaganza ni..

Tahun ni papajib teringin nak bergambar dalam Balairong Seri.. kat belah depan tu..

Ni sementara beratur tunggu turn.. punya lah panjang..




mekchu suruh papajib beli gambar ni sebab ada mekchu.. mana bleh nak frame gambar dia sorang-sorang kannnn..

Tahniah papajib bersama pingat kedua beliau

hari tu mekchu pakai shawl, blouse, skirt dan necklace dari Matase Sutera... sangat suka dengan design dan material kali ni... 

Ok dah.. gambar dah habis.. So cerita pun kena lah habis jugak...

Al-fatihah kepada Putera bongsu Tuanku Muhriz Tuanku Munawir iaitu Almarhum Tunku Ali Hussein Saifuddin Al-Amin yang mangkat sehari selepas itu..


by mekchuN (^_^)

Friday, February 5, 2016

Info pasal JUBAH ABAYA KIDS yang wawa pakai hari tu

Meh mekchu nak share pasal jubah yang wawa pakai tu.. Segala info dan soalan pasal jubah tu boleh dapat kalau baca sampai habis.. Baca sekerat umpama kena kerat kepala lah kan.. hahahaha...


Kat mana nak beli jubah budak macam tu?
Material jubah dia best tak?
Harga dia macam mana?
Warna apa lagi ada?
Tudung tu sekali ke asing2?

Ok, mekchu tanya mekchu jawab.. hahahaha iols memang pandai membaca hati uols tahu...


Masa ni memang tengah panas terik tau.. pegi kenduri tunang anak buah.. Nak bukak mata pun rasa takut.. itu mata mekchu, belum mata papajib lagik... ehhhh dah lama tak kenakan papajib kat sini.. haiii papa #lambailambai

Tengah panas terik pun relek aje budak kecibung ni bertudung berjubah bagai.. sikit pun tak ngekkk ngekk mintak bukak.. lagi dia suka ada la,...

pandangan belakang.. ewahhh macam paham-paham pulak dia nak kena amek setiap inci penjuru kannnn... padahal mama kat situ main snap aje gambar tak nampak apa kat skrin 

 buat la muka comel.. haa buat la... buat la.. lagi teruk kena gigit lepas ni!!!

Mekcu beli online..

Kalau kat FB boleh klik link ni --> Jubah Abaya Kids atau search Yatie Yusri
Kalau kat IG boleh klik link ni -->  Jubah Abaya Kids atau search @jubah_abaya_kids

Ok, sambung cerita pasal material jubah pulak.

Ada beberapa jenis material boleh pilih. Ada lycra dan moss crepe. Yang pink wawa pakai ni adalah dari jenis lycra.

boleh klik kalau tak nampak.. macam2 kaler ada kannn...

Yang bestnya Abaya jubah kids ni boleh customade.. tak de hal nak sedondon raya nanti..

ukuran kalau nak buat tempahan.. pilih lah kaler mana yang korang suka.. 



comelllll... kan kan kan
next nak beli yang bercorak pulak... eeee gerammmmmmmm

tudung dan inner memang boleh order sekali.. nak mecing kaler boleh, nak color blocking pun boleh.. 

Proses order sekejap aje.. lepas dah pilih kaler nanti yatie akan bagi ilustrasi jubah ngan tudung. Yang penting korang kena pilih kaler jubah dan tudung kaler apa. Dan kaler tudung + cuff


kat sini dah bleh nampak jelas kaler jubah, tudung, inner dan cuff tu mecing ke idok.. kalau tak berkenan boleh nak pilih kaler lain sampai suka

Mekchu pilih sekali terus kenan aje.. hahahaha

Ok, sambung balik cerita pasal budak kecibung tu.. Hari tu sampai ke petang pakai tudung tak tanggal... tanggal kejap dalam kereta.. nak turun je kereta mintak pakaikan balik.. amboiii menjaga aurat sangat ko nak..

Sebelum tu ijinkan mekchu nak enterframe ya.. mana bleh biarkan wawa glamour sorang-sorang



memang jadi perhatian aje dia hari tu.. semorang tengok semorang geram... hahahaha

Mekcu kan, setengah jam pertama lepas pakaikan wawa jubah dia tudung terus asyik pandanggggg aje muka dia.. tak berkelip mata.. nampak lain sangat.. super duper comel dari biasa.. ehhh terpuji anak sendiri pulak..

Belanja video wawa perasan diva turun tangga sambil tengok cermin kat tepi



So, cepat-cepat order yaaa... Tempat yang senang nak berurusan..

Boleh customade
Boleh pilih kaler
Boleh pilih material
Boleh pilih maching kaler
Boleh pilih kaler tudung dan inner

Maklumat untuk tempahan :

WA : 014-3871619


Jangan lupa order tauuuuuuu kat mana-mana senarai kat atas belon tu :)


by mekchuN (^_^)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...