@churalliya

Monday, August 2, 2010

APC 2009 kini ku miliki


Debaran naik pentas salam ngan MB yg hensem dan menjadi pujaan hati mekchu selesai sudah.. bg sesetengah org, naik pentas salam ngan MB tu perkara biasa.. tetiap bulan pun naik pentas.. tetiap mggu pun salam ngan MB.. tp mekchu lain.. seorang gadis desa yg jarang dpt peluang mcm tu.. xcited telebih..

ku pandang tepat pada wajahnya.. tp MB tak pandang mekchu pon.... why?? why??

hari ni korang nmpk mekchu naik pentas.. esok2 mekchu doakan turn korang pulak.. jgn jeles ke apa ke.. pandang dari sudut +ve.. jadikan lah hari ini sbg pembakar semangat korang.. eceehhhhh itu ayat MB sbnarnya...

semua pun cemerlang.. semua pun bagus.. cuma belum rezeki je.. kalo keje ikhlas dan tak berkira, insyaAllah boss akan calonkan utk thn dpn.. yg dah dpt byk kali tu tahniah.. anda mmg hebat..

mekchu anggap ini sbg pre-birthday prezen utk tahun nih.. lagik 4 hari mekchu akan berusia 31 thn.. ikhlas lak kali ni bg tau umur.. selalu main sorok2.. sbb alycia kata wanita cantik sempurna usia 31 tahun.. terusssss bg tau umur ku di sini.. hahaha..

sukeee gmbr ni sbb mekchu nmpk tembam.. yess yesss...

pagi tadi jugak sbnarnya baru dpt ucapan tahniah dr bro.john.. ucapan yg dah seminggu mekchu tggu sejak dpt tau penerima APC hari tu.. tp dia buat mcm x de apa2 yg terjadi.. apa tak bangga ke ngan binik dia nih?... dia saje tau.. dah paksa soh wish pun dia x nak.. jeles sbb mekchu dah potong line dia kot.. dia senior 4 thn masuk gomen dari mekchu.. tp belum rezeki nak dpt APC lagi.. hehehe.. hari ni officially dia wish.. ooohhh touching nyeee...

APC kali ni jugak menyaksikan 2 ahli keluarga cik tapa & mak jah naik pentas.. deqna pun dapat.. congrate.. ini sesuatu yg konpem dapat menghangatkan lagi semangat bro.john untuk terus merangkul gelaran APC thn depan.. u go papa!!!


dgn deqna adik ipar ku nan satu..


dgn CC chom.. wakil UPTM pada thn ni


bersama penerima APC Pej. SUK N9.. tahniah..


terima kasih Tuhan, terima kasih papa, terima kasih mak, terima kasih boss dan terima kasih kepada semua kawan-kawan


hidup ini mesti dinikmati..

kalo ada yg tak puas hati, jgn bg tau kat sini.. sebaliknya gandakan usaha ok.. peace...

30 comments:

kojah said...

wahhh congrats kak!!

wildcutecat said...

tahniah mekchu. cantik rambut...

lynza said...

huhu... tahniah...bila lar turn liza plak.. ekeke... shantik sungguh ler arini... bukan slalu nak melaram ni.. nak2 naik pentas salam MB.

mekchu said...

kojah : tq

dieb : serik rmbut gini.. nk cntik nye pasal

lieza : cantik sbb manik di baju ku yg ber bling2.. thn dpn turn liza lak.. amin

SuRiaHaZNi said...

mekchuuuu..tahniah!!! yg gmbr 1st tu lelaki paling ujung tie biru tu ialah myBIL..caiyok2 hihi

~~@lyci@~~ said...

tahniah mekchu.. alycia pernah dpt kat SUK time Dato' Isa jd MB.. x ingt lak tahun bila.. apa2 pun, anggap ni rezeki dan gandakan usaha kan... chayok2 mekchu.. wah, i like... ada statemnt i kat situ haha...

mekchu said...

suria : yusri ke? ooo.. ketemu kitak di disinik..

alycia : harusss ada statement tu.. kalo tak dorang tak perasan, exp laki kita kan..

LyNn HaMzAh said...

tahniah mekchu sebab dapat APC...lynn dapat juga tahun lepas...

eiNa said...

tahniah mekchu..dapat APC lagik..best2..

shaza said...

congrats mekchu.. cantik rambut.. baju pun cantik gak..

mekchu said...

lynn : congrate jugak

eina : rezeki, alhamdulillah.. nnti eina pya lak

shaza : auwwwww.. last minute preparation

cik hani said...

tahniah sekali lagi pn su..!ari ni cantik pn su p opisss..hihi.

soclose2213 said...

tahniah..yeah..hidup ini mesti dinikmati..

ooo dulu sembunyi2 umo ye..hahaha yang penting cantik tu, kan alycia..!!

kemma said...

tahniah mekchu...

Capo Grande said...

ni rambut farah af2...i loike...

Iyiana said...

ala mekchu.. rambut seksa skali skala xper. bukan slalu look gojes camni.. sampai mb tersipu-sipu malu nak pandang kat mekchu. teringat orang umah kut..
anyway, tahniah!!

AqeelaAqeel said...

Tahniah... teruskan usaha anda untuk maju jaya ya..:D

e.l.i.z.@ said...

wowiee...omedeto mekchu!
MB x pandang mekchu sebab mekchu cun sgt ekekkek

mekchu said...

cik fiza : bukan selalu.. thanks hotdog semlm

sc : kita yg seusia

kemma : tq

sir capo : haha.. rmbut farah af yg mcm aku..

mekchu said...

yana : hehe.. thanks jugak copy kan gmbr semlm.. marah datin kalo baca

qeela : tq qeela

eliza : hahaha.. cun la sgt.. dia x pndang sbb tgh bayangkan kena diri kat situ utk bg sijil pd 340 penerima yg lain.. hihihi

Don & Nor said...

tahniah meksu...sure ur d best among d best. best best best...

Don & Nor said...

tahniah meksu...sure ur d best among d best. best best best...

fid said...

ha,.....kan tomey ada curly kt hujung tu....i likeeee!!!

mekchu said...

nor : best sikit2 je

fid : lega bila lebih ramai yg suka dr tak suka..

JIVEBUMZ said...

TAHNIAH MEKCHU!!
selalu tengok kawan2 jer naik pentas dapat APC turn saya tah bile la..

ok tak pe gandakan usaha!
caiyokkk caiyookkk

rozana said...

bravo suraya...;p
x lama dpt title dato' laks!!

mekchu said...

jjivebumz : thn dpn insyaAllah rezeki ila pulak

cik yana : amin amin amin...

sHaiRA haIFA said...

congrate

Anonymous said...

tahniah pn.sue..cantik rambut..baju pun cantik...

QASEHNYA RANIA said...

tahniah mekchu....walaupon lambat wish cz baru jumpa blog mekchu...
i follow mekchu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...