@churalliya

Friday, July 29, 2011

Blog Mekchu dalam segmen Pena Siber : InTrend Ogos 2011

Kalo beli, cepat-cepat selak m/s 160.. cover depan liyana jasmay.. "hey hey hey hey.. aku tak percaya cintaaaaa.. aku tak percaya C.I.N.T.A...." (:

Syukur alhamdulillah, tak sangka hobi suka-suka ni akhirnya membuahkan hasil dan rupa-rupanya mendapat perhatian readers.. ingatkan syok sendiri aje.. #fuuhhhselamat... hehehe.. dan yang paling berseri-seri bila ada tanda bintang tu..

Dan sebagai pembakar semangat semua... (full page) sebenarnya x de la full sangat.. ingatkan nak scan, tp kemalasan kemelandaan kepulakkan...

hahaha.. gambar tembikai tu paling mahal... besar mekchu tergelak..

"wahhh.. muka papa pun masuk majalah?"
"mestilaaaa... tak kan muka daim kot.."

Dan zoom sikit ingatkan boleh lah korang dapat baca..

Tak pe.. sebelum kena marah, mekchu faham... sakit mata ehh.. ok, kena zoom lagi kan... 
 Vavavava.. gambar siap pegang fail, pas tu pakai name tag.. hahaha.. masa hari anugerah APC tu.. mahap kan lah dia..

Berdebar tau nak tau InTrend cakap apa....

Sila tampil ke depan sesiapa yang ada emelkan pasal blog ni kepada intrend ye.. ada hadiah menanti dari mekchu... hahaha konpem lah ramai yang beratur..

Blog yang asyik cerita pasal bibik pun boleh terpilih ke? hahahaha... blog mekchu ni semua cerita pun sebat.. jangan tak tau.. cerita politik je tak pernah cuba.. takut kena masuk lokap (daim dah tak de, kalo tak nak jugak try)

Kepada editor InTrend, banyak-banyak-banyak-banyak terima kasih kerana memilih blog kuning oren ni sebagai pemenang.. dan ayat tu sangat mengena... tak tahu lah nak kata apa.. happy yang teramat ni.. (blogger kan tak pandai berkata-kata.. pandai menaip aje) Sedang elok langganan Anjung Seri dah habis bulan lepas, dan definitely akan langgan InTrend pulak lepas ni..

Korang memang patut langgan InTrend jugak sbb byk info kat dalam tu, bahasa dia pun sempoiiii sangat... ala, macam kecik2 dulu kan ke gilakan Cleo.. sape ada Cleo, dia mmg hebat la waktu tu.. mekchu ni suka tgk fesyen artis.. pas tu berangan... mekap2 pun banyak.. dulu-dulu tak de Intrend lagi, kalo tidak tak de maknanya nak beli Cleo.. of kos dah pilih InTrend.. lapan kali ganda seploh dia punya best..

Mekchu malew taw bila tgk blogger lain yang terpilih tu follower semua dah cecah riban-riban.. mekchu ni baru je cecah 4 ratusan.. alahai, terasa kerdilnya diri ni....

Korang adalah penyeri hidup mekchu di alam maya ni.. hidup mekchu bertambah bermakna bila dapat kenal dengan korang semua walau pun tak pernah jumpa.. sesekali kalau dapat borak, macam kawan sejak tadika kekdahnya... terima kasih koranggggg... rasa macam nak cemolot ngan semua..

Harap-harap friendship kita ni akan kekal selamanya.. amin...

48 comments:

Hanis MY said...

tahniah!! syoknyaaa...

amirah said...

mekchu dah gelemer ok..tkyh risau follower sket ke byk..teruskn menulis.. : P

Pepel BoNda AmaNi said...

baru nak ngaku..tapi sebabkan posa..xjadi la..kang batal posa...lalalalalal..anyway tahniah mekchu..sila la open table kat kengkawan...:P

InaAchik said...

wow... mekchu dah glemer ala2 retis u! dah glemer jgn lupa mak yer nok!

choco choki said...

tahniah ye su. >_<

choco choki said...

tahniah ye sue..patutlah berseri2 muka..hehe >_<

~izan~ said...

tahniah mekchu..syok gitu masuk mag.

lepas ni rajin2 lagi tulis..

etiey.com said...

tahniah mek!!!! moga treus glamer hikhik...

illafira said...

bestnya.. slalu gak beli intrend tp bulan ni x beli lagi..

fiza said...

Tahniah mekchu, glamer tu masuk majalah ☺☺☺

PUANSTOBERI said...

ya, sila langgan intrend, sbb dia bes. hihihi :D

marinahunny said...

saya yg tak pernah beli intrendpun beli sbb nk tgk blog mekchu dlm tu..hahahaha

tahniah!

NeenaAnuar said...

owh mekchuu.... kamooo sungguh glamourrr! congratss... lepas nie jgn tak kenal si gonjeng nie yer! ahakss!! apa pun congrats mekchu... :D

Aleyn said...

Wah...bertuah plak rasa blog kita ader dlm bloglist MekChu...ada ker?..

Bitt (double IS) said...

congratulations lahhh mekchu....glamor uuuu ;)

kemma said...

tahniah mekchu..mmg terbaiklah..:))

mamyharraz said...

suwittt sgt ;)
terawang-awangan bila baca entry mekchu kali nih :D

ratusiput said...

automatik nk langgan intrend ye...ehehe...tp intrend mmg best ratu je mls nk bli lg sbb slalu habis duit terpengaruh ngan iklan.ehehe...mekchu mmg best.sempppoooii...

mama_onie said...

Suke suke suke...

therosputih said...

cayalah mekchu...bangga jap i selaku pembaca setia blog nih...tak kisahla mekchu meletop ke tak, yang penting, u tetap meletop di mata i...=)

wildcutecat said...

wah tahniah2. ^_^. tak sangka 1 opis dengan blogger2 glamer.

MAPPIAU said...

hamboiiii sempat lagi usha daim tuh.. hahahaahaha sempoiii..

eh cop..tahniah kak :))

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2..tahniah mek cu..:-)

mummy_ayu said...

wah..class you..glamour la mekchu..
tahniah!!

* nauzalurun said...

wow!! chayokk chayookk!!

Nini D.. said...

i lebiu always lah mekchu!!

* nauzalurun said...

wow!! chayokk chayokk!!

Nana said...

wewitt..
pemes heee

-oP_ida- said...

cayalah....pamesss tuh

sha a.s said...

glemer yuu...ehehe...kire hebakk la follower ramai....

kite punye ciput je haa...hihi

Mimy Hamid said...

tahniah mekchu dah serhupa artis...dulu aku langgan intrend 5 tahun pastu pencen...sbb isi nya tetap sama...

MaMa CyDa said...

tahniah sekali lagik mekchu. alaaa follower ramai ke sket tak penting. yg penting org suke dtg n baca blog kita kan ^_^

cadlynn said...

ouh mekhcuku yang glam...jgn dilupekan adikmu disini..wakakaka....dan2 ngaku adik =))

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

glemer kakakku sorang nie...

~~@lyci@~~ said...

syabassss.. tahniah... aummmm (sempena msia nk lwn mlm ni)

sbnrnya muka papa jit bercahaya tu sbb nk ambik gambar cpt2.. den belasah jor janji ado.. yg pnting muka mama-chu clear kan haha..

Lee-Yan-Naa said...

Perghhh..nak tumpang bagga jugakla..:D congrats lagi sekali kak

Nida said...

amvoiiiiiiiii.... ko Mekcu, glamer gitu..

Nanti pasni boleh ler Kak Nida minta tandatangan ek...

chekpid said...

kagum aku weyhh..dalam banyak2, gambor apc yg ko fly kepak2 tu jugak di highlight...tahniah beb. maju bertapak-tapak dah ko ni.

Hanis MY said...

mekchu, tq wish bday! hugs! bila bday mekchu nak wish gak ni...

e.l.i.z.@ said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...eli baca psl ni kt blog alycia ;)

Zura said...

waaah..best nye kak...

JIVEBUMZ said...

tahniahhh mekchu! memang glamer ar belog mekchu lepas nih :)

teruskan membelog!!

Shu Shinju said...

tahniah mekchu... wahhhh...glemer mekchu skrg.... nak tumpang glemer skit boleh?

syaz@rozelt said...

congratz mekchu..hehe..bgs la intrend nie kn..x pilih bulu..blog baru nak meningkat naek pon bole masuk majalah..hihi..kamuu sgt bertuah~

Aza.J said...

congrats sue a.k.a mekchu! glamour gitu ex-housemate aku nii...kelasss...

eB ezrin said...

tahniah, bestkan ader yg suker kiter :)

Eri-chan said...

bukan bilangan follower yg penting tapi entry tu...

ada pulak blogger yg marah2 kalau tak komen entry dia..apakah?

teruskan menulis,..kadang2 sikap gila2 tu yg best dari yg 24jam serius menulis....pergh...

QASEHNYA RANIA said...

tahniah.....mekchu:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...