@churalliya

Wednesday, June 2, 2010

Keputusan BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekcu


Seperti yang telah dijanjikan, mekchu akan umumkan pemenang bagi BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu pada minggu pertama June 2010..

dan jeng jeng jeng.. tiba lah masa yg ditunggu2..

tahniah kepada pemenang.. rasa mcm nak kalungkan bunga kat leher aje.. terharu sgt dgn penyertaan korang & feedback korang semua...


ok, drum rolling.........


1 x WINNER goes to

CaDLyNN
mazsleen@yahoo.com
clap clap clap... congrate



1 x 1st Runner Up goes to........

NeenaAnuar
cute_ena19@yahoo.com



1 x 2nd Runner Up goes to...

Asada Ryutaro
monkeyluffy98@yahoo.com

and.......


1 x 3rd Runner Up goes to.......

nida
radinsah@gmail.com

nmpknya juri amatur kita amat suka dgn gmbr yg melompat kan.. mmg terserlah kegembiraan/keceriaan/kegirangan/keindahan/kecantikan/keseronokan percutian korang melalui gmbr melompat itu..


begitulah keputusan yg terpaksa diterima oleh semua.. keputusan adalah muktamad dan sebarang nyanyian lagu syahdu tidak akan dilayan kecuali 2 paket durian pan cake.. hahaha..

pemenang akan dihubungi melalui e-mel ye..

pengalaman 1st time co-ordinate contest?
  • mencabar sbb kena cepat2 komen status, cepat2 edit gmbr & cepat2 wat entry terkini
  • sgt seronok sbb dpt tambah member blogger
  • terharu sbb tak sangka ramai yg sudi nak join
.. kalo mekchu wat lagi, agak2 uols nak join lagi tak?


14 comments:

NeenaAnuar said...

hohohoho.. alhamdulillah... tak sangka tersenarai dlm list pemenang!

Thanks to MekChu & juri amatur... Insyallah... kalau ade contest lagi by Mekchu.. harus I menjointkan diri! hehehe...

and also congrats to all winners! :D

Nida said...

Alhamdulillah.. 3rd place.. Mekcu, thanks sesangat-sangat...

Hoooorrreeyyyyyyy.... semoga mekcu sekeluarga dilimpahkan rezeki olehNya..aminnnnnn

p/s: Insya Allah akan join klu Mekcu buat contest lagi :)

bukan penggoda said...

wah. asada pon menang! huhu. congra! ;)

AKO @ retna said...

tahniah kepada sumer pemenang :)

maklongon9shoppe said...

wah.... macam ni kena ajar anak anak I tangkap gambar melompat la pulak.... hehe...

mama zharfan said...

congrats to all winners!
me tak de pic aksi melompat sbb tak de DSLR huhuh

~~@lyci@~~ said...

tahniah to all the winners.. pasni kena ambik gambar lompat2 lah hehe.. kalo mekchu buat contest lg mesti nak join ;)

Cik Pah said...

congrats to all winner.

kalau mekchu buat contest lagi. sure i followww

CaDLyNN said...

ha? mcm tak percaya je menang...lalalala...thanks mekchu..mekasihhhh...

congrats utk pemenang yang lain juge :)

rozana said...

ahaks...
nampaknya lain kali puan kena soh anak2 lompatlar..
mmg trademark sue sungguh!
to all the winners...
congrats..
p/s cadangan..watlah contest yg ade ala2 world cup..

churalliya said...

korang semua mmg best lah.. bleh la mula mengumpul gmbr melompat... hehe

mokna : cadangan mu sgt brilliant!! boleh diketengahkan.. tgh pikir hadiah..

siti nur fadhilah said...

terbaik wook!! nampak sungguh kegirangan masing2... :) bravo!

ASaDa RyutaRo said...

yeahooOOo.. menang 1 x 2nd runner up pun dh syukur sangat2..

tQ mekchu n para juri... hati bunga2 ni.. heee :)

maCy said...

yUhuu.. gambar 1x2nd runner up tu cntek tp jd comot sebab ade asada..lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...