@churalliya

Thursday, June 10, 2010

Saya & WC



"Esok dah nak mula ke? esok ke? bukan lambat lagi ke?" bebel mekchu sambil mundar dan mandir, ke hulu dan ke hilir... tak keruan dibuatnya..

Pagi tadi kat hot.fm pun ada topik psl kisah world cup yang tidak boleh dilupakan.. apa yg sue ingat antaranya...

  • suami si Timah ni siap namakan anak kembar dorang dgn nama iman robinho & adam rivaldo
  • boss shida siap soh amek mc sbb badan syida menggigil.. mlm tu shida dpt tido sejam je tgk game final.. pulak tu boss shida ni siap soh driver dia hantarkan shida smpai rumah tuu.. faizal & fafau siap tanya berapa kuat kena gigilkan badan biar seelan paul bleh bg dorang mc jugak
korang jgn percaya sgt dgn nama-nama caller kat atas tu.. main petik je tu..

kesimpulan nya, sempena World Cup 2010 ni.. sue nak buat tag lah.. tag kisah saya dan WC.. saje2 kasik semarak skit bahang WC ni kan..

untuk permulaan, mekchu nak tag.......
sonang yo.. bg tau WC bila & mulakan cerita serba ringkas psl WC tu dan tepek banner WC tu kat side bar korang.. sambil2 tu, tolong la promote blog mekchu ni sekali kan..

lantak korang lah.. kalau x de cerita, kena ada kan jugak.. hehehehe...





9 comments:

nasazfrog... said...

hai mekchu. salam kenal....

~~@lyci@~~ said...

wahh, gua dah kena tag..
okey2, alycia collect tag dulu yer..

lily lotus said...

selamat berdemam bola. isteri pun kena ikut demam

Ila Ramli said...

eee..napo lah den leh klik belog nih yer??? keno tag upanya...aiyoh

soclose2213 said...

adus kena tag la, ingat sue nak wat conetst lg, nk adiah nie..hahahaha

NeenaAnuar said...

thanks sue coz sudi tag neena! nanti neena buat yer but ade kemungkinan lambat sikit kot coz bzzz sangat lately with kenduri kendara... but for sure i'll do it keh! thanks once again!

btw... hadiah contest watermarks tu... neena tak sempat nak pilih lagii... insyallah will let you know as sooon as possible keh! thanks! :)

soclose2213 said...

oke laling dah jwb tag mu sila klik belog saya ..^^,

Capo Grande said...

kena tag?? nasib baik xsuh tag org lain...hehehe...

mekchu said...

sbnarnya nak soh tag kat org lain jugak, tp dakwat pen dah habis.. tolong tag ye.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...