@churalliya

Tuesday, February 24, 2015

Tumpang tuah wawa lagi.. Kami dalam majalah Ibu & Anak

Apa la nasib blog ni.. Kata kesayangan, tapi kena tinggal macam tu aje..

Sayang kan blog sawang-sawang kan..

Fine..

Banyak sangat kot benda nak cerita, nak gebang, nak share, nak show off kat sini.. tapi ku pendam kan saje hasrat itu.. bila tak dapat luah kat blog, kena luah kat dalam hati.. tu pasal tiba2 jerawat naik sebab terlalu banyak menerima luahan rasa dari dalam.. hahahaha..

Jerawat pun tau pressure.. Jerawat pun tau nak stress..

Hahahaha.. abaikan..

Nak terus mengumpul kenangan..

Ada cebisan cerita mekchu dan wawa kat dalam Majalah Ibu & Anak keluaran Mac 2015.. Share pasal insurans di awal kandungan..

memang saje kelabu kan.. gambar entry lepas je pun.. hahahaha punya lah lama tak update kan.. 

Ada pernah blog kan dulu pasal insuran di awal kandungan ni.. Tapi mekchu tak nak la cakap insuran apa kan.. sebab setiap insurans tu tak sama polisi dan tawaran dia.. Yang penting patuh syariah.


Pegi la dapatkan Majalah Ibu & Anak cover budak comel rambut perang ni..

Harap-harap lepas ni boleh la masuk kan budak comel mata sepet pulak sebagai cover.. hahahaha (^_^)..

Faham, mata sepet susah nak carik market.. (*_*)



by mekchuN (^_^)

6 comments:

syawalsimpsons said...

seronok besan glamer je tau

Nad MamaZN said...

waaaa...! bestnya!

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Zura Tahir said...

Insuran penting jgak...let say emergency...insurance dpt cover

Chekgu Azrine said...

Tahniah mekchu

QasehnyaRania said...

tahniah mekchu..
eh.eh.jgn kata mekchu..
tgk blogger sepet kita tu.. haaa, dah jd cover majalah anis dh kan :)
nanti wawa pulak.aamiin

pppst: tokti pon mata sepet tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...