@churalliya

Friday, April 27, 2012

Sesekali tak keluar pun best jugak

Masa lunch hari ni tak ke mana pon.. Dah siap angkat beg, masuk je kereta tiba2 terasa malas nak keluar.. Terus gi kantin tapaw bun telur, barli suam ngan buah jambu letak asam banyak2..

Naik atas, terus tengok cerita Desperate Housewife season 8 yang tertangguh..


Sekarang asal Selasa malam je mesti mengantuk dan tido awal.. dah 3 minggu pun macam tu.. Memang terlepas lah cerita DH kat tv tu.. terus mintak tolong seseorang tolong copykan complete season.. Habis cerita..

Sekarang dah episode 8.. lalalala..

Dah, itu aje yang mampu mekchu update.. layout blogspot ni bila bertukar pun tatau..

7 comments:

ratusiput said...

cer update wajah mekchu se peknen ni...windu nk tgk :)

CaDLyNN said...

mekchuuuuu

windu la..
take care :)

therosputih said...

nak tgk mek chu nak tgk mek chu nak tgk mek chu

Ila Ramliey said...

samalah kita.... asyik terlepas jer Desperate Housewives tu.. dah laa final season nih, huhu.

Kalo mekchi terlepas sebab pegnen.. saya tidaklah, hahaha :D. Just kesebukan dek o/stn sajerk..huhu

lily lotus said...

pandai ngantuk tu pilih hari, hehehe...take care!

Bitt (double IS) said...

rindu mekchu~!!

NeenaAnuar said...

I selalu jerk tak kuar lunch! hehhee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...