@churalliya

Thursday, April 8, 2010

aku penerimanya, tapi bukan aku yg punya?

sape yg x suka kalo dpt bunga.. plus ngan cekelat ferrero lagik.. dlm hati mesti dah siap teka sape yg bg.. wah, ada peminat rupanya aku nih.. ada ke pompuan yg x suka bunga? tipu... kalo x suka sgt pun, at least suka pandang.. pompuan kan suka dgn benda2 cantik..


dah siap snap 7-8 keping gmbr, sekali terbaca pd kad yg bunga ni sbnarnya BUKAN aku yg punya... itu orang lain yg punya.. tp, kenapa florist tu hntr bunga ni kat aku?

papa suspen tak baca ni pa?

sape lah yg nak bg sue bunga melainkan en. najib mustafa.. the one and only guy that had touched my heart.. wahhhhhh.....

kah kah kah.. itu si wildcutecat yg punya lah.. tunangan dia order bunga online soh deliver kat opis.. kebetulan, sue blk lmbt semlm.. so, sue telah ditugaskan utk menerima bunga dr florist tersebut.. terima aje, tak dpt apa pon... :( seketul ferrero pun tak curik tau...

dlm hati tu, best nye kalo dpt surprise2 cam nih.. mesti blushing2 kan.. w/pun sue admit yg sue x berapa suka sgt dgn bunga nih.. kalo dpt henbeg atau kasut atau jam atau baju lagik suka yg berganda.. tp usaha dan inisiatif utk membuat adegan surprise itu lah yg amat dihargai..

kring kring (ringtone lady gaga)
sir capo : chu, cantik tak?
chu : errmmm...
sir capo : ok tak kaler dia?
chu : boleh laaaaa...

maklumlah, org jarang2 dpt fresh flower, cemana la nak komen cntik ke tak? kalo dah bunga, mmg cantik je laa..

so to adib, bebeday to you.. smile smile and smile k..
to sir capo, kalo 1st year dah mcm ni, next2 year ko kena pastikan extra vaganza pya celebration pulak.. aku tak nak campo..


bouquet of roses plus ferrero roche

6 comments:

eya said...

bak perero tu seketoi..

Muhammad Adam Rayyan said...

sekali dah setat macam tu,
nak menten tiap2 tahun tu yang parah tu.

gudlak tkng hantar bunga! hihihihih~

.::WaNiE::. said...

uuuuii jeless :P

lucky friends of urs

Capo Grande said...

thanx chu...xleh janji next year mcm mana...yg pasti xkan sama tiap tahun...huhu...

wildcutecat said...

capo grande: mmmm...tapi orang yang bagi dan orang yang terima, tetap sama kan...

churalliya said...

eya : seketoi ferrero pun tak merasa lagik.. kejam kan?
adam : tukang hntr bunga sempat amek aura seri
Wanie : best kan...
capo & cutecat : mestilah org yg sama.. cuma pembantu je yg berbeza..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...