@churalliya

Wednesday, April 6, 2011

Najmi ke Nursery

Bukan main suka dia gi nursery...

 
 

Harap-harap mi-cah masih happy bila ke nursery school suatu hari nanti... entah macam mana la keadaan dia kalo hantar ke nursery.. dari umur 1 hari dah tinggal nak nenek labu kan.. bila balik keje petang2 tu, kesian sangat tengok dia sorang-sorang je kat rumah layan 613.. sekejap je dah besar panjang dan dah boleh posing maut..

19 comments:

~aSFaLiZa~ said...

bukan main pandai berposing budak kecik ni

illafira said...

posing senget sebelah tetap trademark najmi

Faryza said...

sama laa si amir pun.. dok ngn pahmy.. layan 613 gak.. klu gie school entah la cam ne.. harap dia suka.hehhe

Faizaharis2 said...

haha suspen....ke nursery munge rupenyerrrr.... cumilll laaa

rozana said...

posing tu maintain!!!!
insyaAllah dia boleh ....anak omak kan tu!

littlehumblelynn said...

alah tomeinya dia :-)

ratusiput said...

la bace tajuk memati igt mi-cah dah masuk nurseri aka taska.upanye g nurseri aka rumah tumbuh tumbuhan.ehehe...bkn main senget lg pale mi-cah posing.

ch@ said...

micah dah jadi mat bunga pula. micah ni suka buat muka kan mekchu. alau dah comel, buat memek apa pun maintain comel.

Kasehku said...

Sama la kita. Suke sgt g nursery walaupun hanya untuk cuci mata.

NeenaAnuar said...

alololo.. comey nyer micah kat gambo yg last tuu.. gambo ngan mummy pun comeyy gak! :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lorr ingatkan nursery org jaga bb..neseri pokok upenye huhuhu

MAPPIAU said...

ohh mi-cah yang kiut gaye mu yang menten dengan posing senget bile bergamba membuatkan anty asyik la gelak sorang2 tau hahaha

Aleyn said...

Terkejut mula2 tengok thumbnail...ingatkan nursery kindergarten..hehehe...jauh lagi tuh...kasi manja2 ngan nenek lagi yer...

Sari Yusa Ibrahim said...

lentoks lagi tu posing... hehehe

~~@lyci@~~ said...

posing maut tu yg xtahan mi-chah oiii haha..

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

micah posing maut tu menurun dari gen mekchu.. :)

Dee said...

micah kalo posing..mesti senget kan..takpe..senget pun cute..

CaDLyNN said...

posing senget~ sungguh trademark mi-chah :)

Farra Dhelina said...

geram tgok pp mi-cah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...