@churalliya

Tuesday, May 25, 2010

The complete list of contestant

Thanks uols.. tengkiu so much... che che she ni..

Terkezut sgt bila blk2 je tgk ada byk lagi penyertaan.. ingatkan dah x de yg nak join dah.. owh, terharunya..

ok, this is the complete list of BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu.. total ada 55 penyertaan.. not bad for the 1st time kan.. hehehe.. happy betul korang gi bercuti kan..

ok, sekali lagi minta uols semak gmbr uols supaya x de lagi yg tertinggal.. check jugak nama,tempat & year of the vacation yg sue tepek kat gmbr tu betul..

kalo semua ok, pihak juri amatur kita dah bleh pilih top 10.. tungguuuu..




9 comments:

**hudalulu** said...

hudalulu punye da betul..hehehe

NeenaAnuar said...

Hi Sue!

Ok.. dah check dah.. mine OK! Thanks yeah! ;)

p/s: actually I tak preggy pun lagi dear... tajuk my entry tu bermaksud "doktor sah kan I dah naik 1kg sbb terlebih makan!" hehehehee... :D

NeenaAnuar said...
This comment has been removed by the author.
churalliya said...

hudalulu : ok, tq

neena : opss, ingatkan itu gimik.. rupanya betul la kes naik 1 kilo ye.. hahaha.. kelakar pulak bg komen..

soclose2213 said...

ok dah cek..ado..semoga ambo monang..dpt top 10 pun ok gak klu dpt johan..hahaha JOHAN ler..

~~@lyci@~~ said...

ok.. dah check..
tq mekchu..

eda said...

meksu..aku rasa gambar mokna yg paling ever da green...hihihii..11 thn dulu nyer gambar...

BUNGA said...

betul3... tenkiu.. :)

tiefazatie said...

ada dh pic ifa..tq2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...