@churalliya

Monday, May 10, 2010

Nyamuk jahat!!

Kerana kau lah nyamuk Cik Tapa masuk wad sbb kena gigitan kau yg berbisa..

Cik Tapa ialah bapa mertua ku.. sue pnggil abah.. dah seminggu demam tapi x nak ke hospital, smpai lah mak mertua call lakiku soh blk pilah.. hanya dgn lakiku barulah abah setuju nak gi hospital..

check darah mmg konfem denggi.. terus warded.. kesian abah, badan dah gigil2.. badan dah makin kurus.. tak seceria biasa kalau jumpa dgn najmi..

najmi pun pelik apsal "awok" dia asyik baring je...


moga abah cepat smbuh dan dpt main dgn najmi mcm biasa..

ish, bergenang lak air mata sbb tiba2 teringat kat arwah abah terutama masa arwah terlentang sakit di hospital..

abah, adik rinnnndu kan abah.. semoga abah tenang di sana...

*******
bila smpai labu dlm kol 11.30 mlm
td..

"papa tak nak wish apa-apa ke kat mama ni? ye lah, sempat lagi ni, belum kol 12 lagi.."
"hehe.. happy mother's day"

siap kena paksa bg ucapan tuu.. tp itu lah ucapan yg terindah yg sue dpt rasakan pd saat-saat sukar lakiku.. dr pagi lakiku ulang alik hospital.. x sempat nak wish, sbb tu kena paksa wish.. hahahaha..



8 comments:

NeenaAnuar said...

skg nie demam denggi makin berleluasa.. so take care yeah! semoga your FIL get well soon!

sis, if let say you still can't view my picture for the "BEST VACATION PHOTO CONTEST" yg I joint hari tu.. please let me know later keh! :D

churalliya said...

tq dear..
will inform u kalau kat rumah pun gagal.. tq tq tq..

b.O.n.d.a said...

Sue,
hOpe cik Tapa ak.a FIL yOu cepat sembuh..
isyk..bahaya sungguh makhluk cinOnet tu..

soclose2213 said...

semoga cepat sembuh & kembali ceria selalu..

illafira said...

semoga cpt sembuh ye pakcik..

churalliya said...

bonda, ana & illa : thanks dude.. semoga abah cepat sembuh..

nuyulaisy said...

harap2 ayah mertua akak cpt sihat..

aper2 pun camat hari ibu tuk churalliya...

ASaDa RyutaRo said...

semoga Cik Tapa cepat sembuh..

kena berwaspada gak orang yang sekeliling rumah cik tapa ni. nyamuk tu cepat je membiak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...