@churalliya

Friday, February 4, 2011

Tidur malam termimpi-mimpi

Bukan main happy dia... 

Orang lain gelongsor, dia pun ikut gelongsor... 
Orang lain superman, dia pun ikut superman...
Bila tido malam, siap mengigau berenang gaya kupu-kupu atas katil......

mi-cah... ooOoo mi-cah..

9 comments:

Aini said...

bestnye.. hari tu mimpi main gelongsor macam ni gak... mcm btul2..huhu

therosputih said...

excited sangat la tu kan...mi-cah ooo mi-cah...

Farra Dhelina said...

bestnyaa..budak2 klu jumpa air mmg..excitedd

Emy Omar said...

nampak budak kecik tu sangat happy & excited main air ye

mekchu said...

aini : dah besar2 pun mimpi main gelongsor ke? hehe

therosputih : sangat xcited..

farra : budak2 dan air tak dapat dipisahkan

emy : meraung bila pnggil balik...

ch@ said...

memang syok, tak payah budak2 mak budak ni pun ketagih naik gelongsor air ni.

CikSembang said...

mak bapak pun ketagih gelongsor cenggini.. suke gilerr part get wet ni..

Ila Ramli said...

amboiii..seronoknya najmi main air... wawah! Err, gambar mamanya main gelongsor takdek kah?? haha ;P

MAPPIAU said...

hahahaha kemain exsited mi-cah main gelongsor air, tetibe anty pun macam nak join jugak la akekeke :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...