@churalliya

Saturday, February 5, 2011

Tangga

Gambar yang jarang-jarang dipertonton kan... terima lahhhhh.... koleksi anak buah mekchu..

Dah macam tangga.... 

5 orang pada tahun 2006..

farah, ameer, aqil, faiq & janna @ Ilham Resort, PD

7 orang pada tahun 2011 (sebenarnya 8 orang, tapi si kecik aqifah tak ikut)
 mi-cah, damia, janna, faiq, aqil, ameer & ferra (kecik2 pnggil farah, dah besar kena paksa pnggil ferra okehh)

mi-cah pakai kasut pinjam.......

Bukan main susah nak mintak kakak ferra sama2 amek gambar.. maklum lah, dia dah 'anak dara'.. malu lah konon.... blueeekkkk...

Mekchu adik beradik 3 orang je... jadi 7 orang anak buah pun dah rasa meriah sangat dah... nak tau pasal family mekchu klik kat sini..

Nostalgia sungguh...

12 comments:

Emy Omar said...

Sama la..saya pun adik beradik 3 orang je..tapi saya je yang dah ada anak nye huhuhu entah bila la anak2 saya nak merasa ada cousin side mummy dia ni pun x tahu la :D

e.l.i.z.@ said...

heheh mmg mcm tangga...gambar kedua tu, tangga terakhir dh sama paras :P

s.y.a.r.q said...

alahai..semuanye comel...bersusun eh ikot tinggi..hehe

Nini D.. said...

2 versi tangga....

opppsss...mi-cah pon anak buah ke?..kikikiki

MAPPIAU said...

hahahaha giler sempoi anak2 buah mekchu nak bergamba macam tuh hihihihi

CaDLyNN said...

tangga sungguh ni~
wah, nama takmo kalah..ferra~ mcm ferrari =P

nuyin2u said...

mekchu kena tambah lagi..biar bertangga - tangga lagi...hehe

Daddy Ziyyad said...

lawa lah susunan ala tangga nih..:)
nak tiru lah...

@in said...

pinjam tangga boleh???...hehehe... dah jadi geng power rangers ni..hiks...

Farra Dhelina said...

he he a'ah la mekchu..dh mcm tangga..elok pulak yg kecik2 tu nk bgmbr ye..

NeenaAnuar said...

hehehe... terbaekk lah susunan 'tangga' tu mekcu! :D

Softtouch [Hanim] said...

comel je susunan tangga tu...cute bangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...