@churalliya

Friday, June 10, 2011

Kehlasss ko maria

Setiap petang Jumaat adalah masa untuk gotong royong S S S S S (5S).. terlupa pulak nak bawak set baju.. sanggup gi beli t-shirt ngan seluar pakai buang... hahaha..

T-shirt RM7
Seluar : RM12
So, RM19 sajork untuk sepersalinan...

Apa ko ingat ahkak ni asyik pakai baju mahal2 je ke..

Hahahaha.. opis dah macam rumah no.2.. kalo opis cantik, otomatik terasa rajin nak bangun pagi :) maklumlah, opis kitowang bukannya macam opis korang yang ala-ala ZEN style tuu...

9 comments:

syawalsimpsons said...

TEMPAT SUE PUNYER OPIS DAH 5S DAH...HHHU...

makdara TERdiva said...

rm19 pun kira mahal tu mekchu..

kalau singgit baru leh kata murah..hehe

Farra Dhelina said...

wahhh semangat mekchu! hehe

Mimy Hamid said...

slim nya mekchu

Dee said...

opis dee pun buruk je..ngehngehngeh..

sha a.s said...

Sha mcm lama gak x bwt 5S ni...ahaha...nnt kena bwt gak...suka tuka2 kasi x cpt boring :)

Hilda said...

kat opis sekarang ni susah nak dapat bilik, kalau sebilik berdua pun dah kira ok....ramai sangat officer sekarang ni.....kat opis akak lagi teruk, ada 10 officer dalam satu bilik besar, takde partition pulak tu....xde privacy langsung. meja pulak guna macam meja study masa sekolah dulu....kesian.....

ch@ said...

sempoi la mekchu, rm20 je dpt sepasang baju.mana beli? dah boleh buat pakai kat rumah tu.

ratusiput said...

iskk rm19 tu mekchu..ne ble buat pakai buang...ehehe...g dating pun ble apa pakai...mekchu ttp comei..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...