@churalliya

Wednesday, November 23, 2011

Boss dalam Selamat Pagi Malaysia hari ni

Berkerumun masing-masing depan tv nak tengok boss..

Promosi sempena Karnival ICT Negeri Sembilan 2011.

Puan nampak berseri lah :) Baju baru ehhh... ehem ehem..

  Siap recording.. Sebab ramai yang tak dapat tengok.. Lepas-lepas ni boleh tengok ulang-ulang..

Mula-mula je boss nampak nebes.. lepas 2-3 minit tu dah ok dah..

Korang semua adalah dipelawa untuk hadir beramai-ramai tau.. Sesapa yang balik kampung tu, sila la singgah sekejap.. Sape2 yang plan nak mandi laut kat PD tu pun sila pusing stering masuk Seremban sekejap..


Plan nak register Unifi lah.. boleh je nak apply kat website TM.. tapi apply masa karnival lagi meriah kot :) kat Seremban ni coverage Unifi belum 100% lagik.. kat area Senawang aje.. dan taman mekchu sipi-sipi tapi blom tersenarai (acane tu?) Kalau register sekarang, tahun depan dah bleh pasang kot..

Ehhhh melalut.. Kawan-kawan semua, jangan lupa datang ok.. Kita jumpa kat sana :)

10 comments:

Mimy Hamid said...

anak anak buah tumpang glamer bos masuk tv...

Alycia said...

kt moa br jer buat ict fair.. tp ni siap berkanival lgi.. meriahh wokk.. alah, tgk la cane.. kalau aku smpat aku tutun.. eh, kau duty x??

MaMa CyDa said...

Ha .. mekchu jaga booth mana tuh? Memang cadang Jumaat nih nak bawak student Mama g lawatan ke Karnival nih eheheheh Dah boring sangat mengajo jek. Sesekali bawak student keluar dr kepompong nih kejap muahahahahahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

hi boss mekchu...hari nie dah baca blog mekchu lum.?? ada gambar boss dalam blog dia... lalalalalalala

Xana Razak said...

leh jumpa mekchu la nnt eh? huhuhuhu

mama tisya said...

anak buah bos tk enterprem ke..hehe

Nini D.. said...

kalolah PD dengan Taiping tu dekat..hukhuk

eB ezrin said...

wah tmpg bangga :)

chekpid said...

best ek, ketua unit ko IT, aku bwh pengurusan. Apekata kita verangan camne le gayanya kalo kita plak masuk tb, nerbes tak agak2 :p

QASEHNYA RANIA said...

hehehe...da chance nak jumpa mekchu..boleh kew mekchu ??? : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...