@churalliya

Friday, January 27, 2012

Kesengalan laki bini

Semalam kan hari Khamis. Hari Khamis kan hari batik.. Walaupun hari pertama kerja dalam minggu ni tapi hari batik memang tak pernah lupa lagi.. Memang tertunggu-tunggu hari Khamis sebab malam tu malam Jumaat.. hahahaha... maksud mekchu esok tu dah Jumaat..

Tertunggu-tunggu sebab nak pakai baju batik sama.. Selalu memang sama tapi tak dapat pegi keje sama.. hahaha mengapakah ayat kamoo sangat sengal sekali?

Tak tahu lah kenapa susah sangat nak buat ayat kali ni.. kadang-kadang nak sampaikan maksud yang mudah tetapi menjadi susah bila part nak bina ayat..

Bila dah pakai baju sama rugi pulak kalo tak de gambar.. 

 "asyik gaya sama aje" ~ papa-jit

 "buat peace macam ni" ~ papa-jit

 "nampak baju tak? kalau tak nampak buat LOVE aje lah" ~ papa-jit

hahahahaha.. ngko tengok.. siapa yang lagi bersungguh?

Sila percaya bahawa itu benar-benar idea dari papa-jit.. walau pun dialog mungkin telah di olah sedikit bagi mendapatkan jalan cerita yang menarik :D

16 comments:

Mimy Hamid said...

merah sama tu...hari batik gomen kan kan...spoting weh papa jit...kemain

Nini D.. said...

caye...caye...caye..ahaks!!!

syawalsimpsons said...

terbaikk wokkk mmg gaya yang sama...seb baik ada gaya baru...nak gak tengok..kakkakakakakkaka

Sari Yusa Ibrahim said...

so sweeeeeeeeeeeeeetttttttttt!!

CaDLyNN said...

alololo...comelnye papa-jit..

lydzar said...

sweet couple betul la korang :D

therosputih said...

dah dua2 sengal...hahaha

amirah said...

hahaha..kelakanya kalo papa jit punya idea cenggitu

PUANSTOBERI said...

Adoii..so swit tau kome nih. Hikss...

Ai like sbb uols sker pakai batik (ori).. terima kasih :)

mummy_ayu said...

so romantik..best..

eda_ej said...

kemain lagi merah nyale.. hehee..

Softtouch [Hanim] said...

so sweet n romantic uolls nie...:)

Bitt (double IS) said...

mekchu! mesti papajit seorg yg sportingkann ketika memandu! hahahahahhahaha

Dee said...

wah..sweet couple..jeles mak u..hahaha..

Anonymous said...

so suwitla mekchu :) suami yang sporting sungguh papajit siap bagi idea..hihi..

-silent reader-

::NureeN:: said...

sweet g2.. romantik la laki bini ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...