@churalliya

Thursday, February 9, 2012

Kenapa dah malas nak update blog?

Kenapa ekk dah malas nak update blog?

Tiada sebab utama kenapa sekarang ni dah malas nak update blog.. walau pun tiap2 hari bukak blog.. rasa macam bosan kot bila hari2 pun cerita pasal makan apa, pakai apa, shopping apa, training apa, holiday kat mana.. konon2 nak berehat sementara untuk mencari kelainan, tapi tak tahu apa.. hahahaha..

Ingatkan tak de yang perasan dan tak de yang hairan.. rupanya ada jugak yang marah sebab dah malas upadate blog.. katanya dah tiada bahan bacaan.. katanya juga penulisan mekchu bagus.. cisss.. jangan nak tuduh2 mekchu sama macam Arini Eva taw... mencik!!

Tambahan pulak Red Berry mekchu dah jahanam nih.. tekan-tekan tak keluar apa.. lagi lah payah nak jadi blogger on the go.. bleh jawab call aje..

Tolong buat derma kilat 'Tabung Talipon Mekchu' boleh?

19 comments:

CaDLyNN said...

mane tabung tu..mane? lin nk derma ni...ekeke :)

updatela mekchu..updatela..mekchu lebih class dr arini eva tau! ahaks~

NeenaAnuar said...

beli iphong lah pulak meckhuuu!! :D

mama_onie said...

Ingat Mekchu busy tahap gaban sampai dah jarang update blog...

**Jgn lah hampakan daku (pernah menaruh harapan nak jd gigih mcm Mekchu --> tp saya gagal!)

*SiRibenMerah said...

mekchu, jgn malas2.. babap montot karang~

amirah said...

sama la perasaan tu..malasnya nak update blog...

Alycia said...

jom kita gantung blog seketika ;)

MaMa CyDa said...

samalah mekchu ... kita pun makin hari makin malasssss rasanya nak update blog huhuhuh

~aSFaLiZa~ said...

derma kilat ye....huhuu

littlehumblelynn said...

mekchu

pakai tepon murah macam kita jerk..tahan lasak..RM80 je beli..dah 2x jatuh dr tgkt 2..lebih2 bersepai..tp still tip top lagik..hahahaa..

kena beli Ipad mekchu..baru blogging on the go..

:)

KhaiZa said...

Arini Eva... uh.. arini last Gemersik Kalbu. Mesti tengok
--
Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
--
Ketahui tentang VCO Catalyst disini

Dee said...

wah2..malas dah eh..takpe take ur time..dee pun ada kalanya rasa mcm tu..

syawalsimpsons said...

beli HP baru la mekchu..terbaik punyer tu...

@Z said...

takpe..dpt galaxy note nanti konpem 1 jam 10 entry hahaha...

my_irina said...

mekchu...ni mesti en.najib yg bitau..smlm bbm dlm group NRE..sy kompelin dkt en.najib..dah tak syok tgk blog mekchu..sbb mekchu dah mogok jadi blogger..en.najib jawab 'no komen'..sedey tawww dah blog kurengg aktif

Emy Omar said...

Mana tabungnya??hihihi

Bitt (double IS) said...

takut kilat tak sampai kat sana jek...hehhehe saya pon kadang2 malas nak update isu2 cenggitu..hahahha letihh...tak pe nanti ada topic mekchu update ler...baca2 pon syok jugak kadang2 ada idea nak update kann...

Hilda said...

Akak pun sama.....sebulan 2 ni rasa malas jer nak tulis kat blog...kawan-kawan pun selalu tanya dah tak tulis kat blog lagi ke?(eh eh....ada pengikut rupanya akak ni....hehehe

Lynn Hamzah said...

alahai...sampai kena buat tabung derma kilat ek mek chu...meh hulur tabung tu meh...

CikSembang said...

tak caya pun malas update blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...