@churalliya

Tuesday, September 10, 2013

Langsung dari Bandung


Tipu... mekchu dan family dah selamat sampai rumah nenek labu pun.

Memang ada niat dlm hati nak update blog dgn buat tajuk gitu dari sana. Tapi talipon tak roaming, harapkan simpati wifi hotel je.. Bila dah sampai hotel badan pulak penat. Nak reply komen instagram pun boleh terlelap.. sedar2 masa wawa mintak susu talipon atas perut lagi dan sambung mereply komen yg tak abis..

Niat dlm hati (niat lagi) nak update entry bandung. Tapi ada ke org nak baca sebab majoriti dah pernah sampai sana.. tak pe la, niat pun dah dpt pahala kan (^_^)

9 comments:

syawalsimpsons said...

jemah baca..sebab jemah tak G sana lagi..niat di hati..(niat lagi)..kakakkaka..nak G kumpul duit ni...

Raha Mohd Iskak said...

Sila la update mekchu.. tak puas tatap gamba dlm IG je. Kena baca bebelan mekchu sepanjang kat sana jugekkk..

*mama hakim yg tak penah pegi Bandung*

anakomak said...

mesti ada punya orang nak baca la mekcu... sebab lain orang lain cara penyampaian ceritanya walau tempat tu dah banyak kali kita pegi.. ;-)

teruskan menghapdet ye mekcu *wink

aku waty said...

wa.. syiok nye sesi cuci poket kasi bersih... hehehe

Nini D.. said...

nak tau sbb saya xpernah sampai sana lagik!!!

nabila zaremi said...

mekchu kena up entry bandung..kitew tak penah pegi sana lagi...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

saya lom penah sampai.. wat jer entri pls

Nurzakiah Hanum said...

salam singgah dah follow kat sini
saya google cari pasal uss
so banyak info dapat kat blog nie

QasehnyaRania said...

mesti yg baca.. saya lah tu.. mihmihmih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...