@churalliya

Thursday, May 29, 2014

Feeling pwinces sangat bila pakai skirt kembang-kembang dari Danish Collection

(sticky entry for 48 hours)

Bila pakai skirt kembang-kembang ni mula la berangan nak jadi pwinces kan.. kan.. kan...

Eleeee tipu lah tak berangan... tak pe, berangan tu kan free... mekchu pun selalu berangan.. masa kecik rasa bersyukur dilahirkan sebagai perempuan... sebab nanti kawin boleh pakai baju cantik-cantik, mekap cantik-cantik, pakai bunga cantik-cantik kat kepala.. hahaha.. tengok!! dasar dari kecik kuat berangan rupanya...

Sekarang memang feberet pakai skirt kembang-kembang pegi keje.. tapi macam tak ikut pekeliling perkhidmatan, tapi macam sesekali tak pe la kot, tapi macam risau kena sound dengan boss...

Ikut keadaan jugak.. kalo ada training/kursus kat luar memang ku ambil kesempatan pakai skirt kembang-kembang ni...

Lepas tu sekarang kalau nak tempah baju kan, memang akan beli kain 2 meter aje untuk buat baju semata.. kain tak payah.. boleh pakai dengan skirt kembang-kembang.. siap boleh mix n match lagi 1 baju dengan 2 skirt atau 2 baju dengan 1 skirt..

Bila pakai orang mesti tegur..... "baju baru ehhhhh" sebenarnya skirt je yang baru.. baju tu dah lamaaaa... tak ke senyum sampai telinga tu bila dengar???

  • Skirt princess lace. Fit S - L. RM55
 macam blouse putih ni, ntah dah berapa tahun beli, berapa puluh kali pakai... bila pakai dengan skirt biru cantik ni terus nampak macam serba serbi baru dari atas ke bawah...

Yang paling ku suka part mengembang tu... terasa pwincessss sangat... tu yang membuatkan kita lagi selesa bila pakai..

Terdapat dalam pelbagai kaler.. boleh pilih mana yang nampak sesuai dengan blouse, kurung moden yang korang dah ada...





  • Skirt half platted. Fit S-L. RM55
skirt macam ni yang ini paling digemari ramai rasanya... paling senang nak mecing.. dengan baju kurung boleh, dengan blouse pun boleh.. baju yang mekchu pakai ni dah 2 tahun rasanya.. selalu pakai dengan kain hijau. Bila pakai dengan half platted mustard ni, terus nampak baru.....



Skirt dari material lycra, bergetah. Kain adalah tebal dan sangat selesa.. Senang nak digayakan dengan blouse, kebaya moden atau kurung moden. Sesuai untuk anda yang suka kan gaya yang ringkas. moden dan feeling pwinces (^_^)

Yang penting sopan dan boleh pakai pegi pejabat...

  • Tutu skirt
Ni yang paling best... Ko ingat budak2 aje ke yang boleh bertutu... Emak budak pun buleh.. Tak de salah pon... Silap-silap lagi comel dari budak...




ini adalah gambar tokeh yang memakai skirt tutu bawah lutut.. ini sangat comey... 
Dah... dah... kalau nak berangan jadi pwinces boleh cuci mata tengok macam2 jenis skirt lagi kat sini...

Whatsapp : 010-2637182

Ehemmmm... ni ada something special nak bagi tahu ni.. Meh rapat sikit... Kena bisik.. Nanti semua orang dengar tak special lagi dah... Semua pembaca blog mekchu (tak kira lah setia atau tak, silent atau tak. asalkan reader blog ni) korang akan dapat special price tau....

Cara dia, nanti masa tinggalkan pesanan kat salah satu alternatif link kat atas tu, korang bagi tahu kod mekchuN ok (nak jugak letak kod atas nama sendiri) .. nescaya korang akan dapat harga istimewa.. Untunglaaaaaah.....

Hayati lah kata-kata terakhir dari mekchu...

Nak kelihatan baru tidak lah memerlukan kos yang tinggi mana pun... hanya dengan sedikit sentuhan dan keberanian, pasti korang akan nampak kelainan.. 

Echewahhhhhh

by mekchuN (^_^)

7 comments:

Effanina Mokhtar said...

TERBAIK LA... Mekchu...
TIMA KASIH.. NICE POST :-)

Effanina Mokhtar said...

TERBAIK LA... Mekchu...
TIMA KASIH.. NICE POST :-)

::NureeN:: said...

mmg cantik sgt mekchu pakai
sesuai ngan bdn mekchu yg comel tue
nureen kena kuruskan bdn dlu la baru pakai jd cantik :)

HANNA PLEASURE said...

Vest nya awakkk

ummi kausar said...

nice sangatssss. i pun suka twirl2 feeling pricess kalau pakai skirt gini hihi. blogwalk ni.salam kenal dari saya!

My Aisy said...

cantik la skirt tu....aah ala2 princess kan...

QasehnyaRania said...

cntik cntik semuanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...