@churalliya

Tuesday, October 27, 2009

Sepetang di City Park

Disebabkan sue kena keje weekend yg indah ni dan najmi kena tinggal kat kg, so kepala tu pantas je pikir kena bawak najmi jln2 sebelum di'tinggalkan'...

ptg sabtu lepas settelkan program turunkan berat badan lakiku (of course kena buat entry nnti), terus ke City Park S2.. kasik najmi sedut udara tasik pulak..

uiii... sgt xcited dia kat sana.. takut masuk dlm tasik je.. tapi smpai pun dah lewat.. so, kejap je dia kat sana.. nnti kita dtg lagik..


ini lah hint program turunkan berat badan lakiku..


sukanya dia.. tak tentu arah nak pilih..


nnti kita beli.. tggu papa nye duit tanggung kerja ye sayang


baru smpai City Park


walking and walking

kalau nmpk benda2 yg dia suka, otomatik tutup mulut.. hahaha


i'm a big boy now


tgk la.. punya lah susah nak suap dia makan..


montel sungguh ikan2 kat situ


with papa again n again...

3 comments:

Anonymous said...

sorry ma.. tanggung kerja is for my gazebo hehehe

viruspadu said...

kenapa najib sooooooo cute la sekarang

wupssss najmi la i mean, najmiiiiiiiii tau hahahaha

churalliya said...

sib baik cepat cover.. berdebar lak bila ckp najib yg cute.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...