@churalliya

Monday, March 22, 2010

Micro-dud

Microsoft nak launch office 2010 dah bulan dpn.. lagi nak guna 2003..????

w/pun ilmu senipis misai (eh, misai nipis ke?), tp boss dah cadangkan nama sue utk mengajar office 2007..satu file pun belum pernah save guna office 2007 ni.. haru.. mmg haru

dgn keberanian, pegi jugak mengajar.. notes pun prepare last minute.. bhs omputih.. apa lagi, ckp omputih la dlm kelas.. opss.. bukan kelas, tapi dah layak digelar 'dewan' tau.. peserta beh kurang 30 org..

mmg beruntung boss cadangkan nama mcm ni.. bleh gak belajar sambil mengajar selama 3 hari.. tp tiba2 teringat keje belambak kat opis tu.. sape la nak tolong siapkan?

sekali tgk gmbr mcm tgh menyanyi lagu dangdut pun ada.. betul ke tgh mengajar nih? hahaha...

9 comments:

So Close 2213 said...

chaiyok2 sue ;)

churalliya said...

practice make perfect!! hari ke-2 much better :)

Muhamad Jasri said...

cikgu...mcm mana saya nak guna macro dalam excel 2007 ni cikgu???

Muhamad Jasri said...

cikgu....kenapa cikgu mengajar mcm menyanyi mic pegang mcm jekelin viktor....high pitch ker cikgu??

Yatie Manan said...

ajor aku gak su..terkial2 aku guna 2007 ni..friendly sgt 2007 ni..samapi susah aku nak cari function versi sblm ni

Masdiana Mat Nor said...

tu la kalau tgk gambar cam mas idayu pun ade....nak tlg buat keje tak reti...hehehehhhe...tp kan kalau microsoft 2010 dah ade...nanti fail yg gune 2010,2003 selalu tak leh baca kan?kalau tak salah la...kalau 2003 punyer fail 2010 leh baca....

Lieza Abu Samah said...

su jgn lupa ajar kat jpbd plak.. guna bahasa jerman k x?..hehe

Fid Rafsham said...

sue, redah jek....dapat ilmu baru, ok la tu..tp gaya hang pegang mic cam nk launh album pun ader...

Bapak Gonjolong said...

wakakaka...
gambar mmg tak leh handle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...