@churalliya

Tuesday, March 23, 2010

walll'lah.... my fav tv series is back!!




lamanya tggu.. tetiap thn tggu.. dan dia telah kembali mlm ni.. syoknyee...

Desperate Housewife Season 6
Channel: 8TV (708)
Date: Tuesday, March 23, 2010
Time: 10:30:00 PM
Synopsis:
Nice Is Defferent Than Good - Mike Delfino's bride is finally revealed, and where one woman in Wisteria Lane is struck by happiness, another's world falls apart.



korang suka tak ngan crita ni? x semestinya dah desperate baru bleh tgk.. layan woo crita nih.. dr zaman muda mudi lagi..

sue ni bukan jenis suka tgk tv.. bila mula nak melayan crita, nnti ada lah org tu tukar channel 811.. arghhh.. tekanan!!

buat masa ni mmg
tiada satu pun crita kat tv tu yg sue follow.. bak kata org tu yg wajib kena tgk.. kalo tak tgk gatal2 satu badan.. hihihi..

sejak awal bln ni kitowang ada follow series nanny 911 kat ntv7.. kisah cemana nanny tu nak jinak kan anak2 yg nakal nye nauzubillah.. dlm tempoh seminggu budak2 tu bleh baik dan dgr kata.. rahsia dia ialah kerjasama antara suami-isteri.. kalo sorang dah garang & tegas, tp lagi sorang asyik backing anak je, mmg tak jalan.. korang tgk la setiap isnin, jam 8.30 mlm kat ntv7.. tp crita ni kalo termiss semnggu pun tak pe.. bukan cerita sambung2 pun.. setiap siri cerita lain..

gmbr-credit to en.google

dan mlm ni akan bertambah lagi 1 series yg wajib ditonton.. yee haaa.. tapi kan, mcm tak ingat lah last episod last season dulu tu.. ada sape2 yg bleh ringkaskan tak? errmm.. utk 1st episod mlm ni rasanya dia akan highlight blk kot..

7 comments:

Masdiana Mat Nor said...

jarang ikut cite bersiri omputeh ni...sebab biasa la kureng paham...tu la smp skang bahasa org puteh masih fail..hahhahhaha....kalau tertengok jer baru tgk...kalau idak takde la...kene bukak 613 utk blaja bahasa org puteh...silap2 anak2 yg pandai dr mama eh...hahahhaha...
tp csi akak minat a.....er....tp skang ni cume cite 613 @ pun jidin.....hehehhehe...minat sungguh sikakak ngan cite jidin tu...adik follow jer.....

Lieza Abu Samah said...

su citarasa yg sama... xpenah lekang tgk nanny kat 712.. mesti tgk.. liza pun lupo.. tp skarang tgk season terbaru su.. yg belum ditayangkan di tv malaysia..hehe.. advance sikit.. lg thrill n funniest..

churalliya said...

kak mas : best la kak cite nih.. x paham omputih pun mesti bleh paham gak.. mcm2 kisah.. try la tgk mlm ni.. alah, crita korea x de subtitle pun bleh menangis..
lieza : baru jumpa nanny tu.. sblum ni x pernah tau dan x de sape pun yg bg tau.. meh copy season baru tu..

Nur Lasa said...

10.30 jut nice time i reach home from class...ha..ha..efinitely wont miss.
thanks sue for the reminder..

Lieza Abu Samah said...

hehe nanti liza godek pc kat umah tu... k.. tp yg terbaru tgh download.. x hbis lg season dia su..

nauzalurun said...

oits...amacam? menarik? tertarik dgn season mlm td? hehehe skang ni kalo ikutkan dh episod 18 dh...jauh lg journey bree,lynette,gaby&susan.. enjoyzzz

churalliya said...

sesungguhnya menarik dan tertarik.. kol 8.15 dah siap tidokan najmi.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...