@churalliya

Friday, April 16, 2010

SimplySity


sejak keluar nona 2 mggu lepas, sejak itu lah kaki nih gatal je nak jenguk watson yg terdekat.. kebetulan lak lipstik mmg dah habis..

nak beli lisptik.. nak beli lipstik (baca dgn nada nak cari kayu.. nak cari kayu..) tapi tgk je la apa yg sue bawak blk nih... adoiiiii..

dah lama tak meroyan mcm nih.. sejak blk dr mv ngan jemah itu hari..



info
Simply Glitz Lip Gloss (Starry Pink) : RM29.90
Simply Liquid Eye Liner Pen (Black) : RM 29.90 (update)
Simply 4 Eye Color (Lentera Timur) : RM49.90

"mana lipstik nya sue" tya si wildcutecat yg alwiz cute..
".............."
"dah habis.. makcik td tu last beli"

betol wei.. makcik tu kan kitowang hangin je.. lama gile pilih.. dia lagik awal layan SimplySity rupanya..

brg2 agak mahal jugak la.. tp disebabkan tokti kan.. apa dia pakai sue mmg terpengaruh.. sejak study dulu masa tokti jd duta maybelline.. dia suka pakai lisptik BUFF.. asyik pakai BUFF je sepanjang 3 thn belajar..

x sabar nak try Simply ni.. tapi mcm foundation, bedak semua tu sue x berani nak tukar brand.. still loyal with my body shop.. almaklumlah kulit ku ini sensitip..

tak sia-sia lakiku pulang dr kota hari ni.. kah kah kah....


7 comments:

Muhammad Adam Rayyan said...

cheeehhh!!

Daddy Adam tidak suka Sitikuss...!!

♥Hernee Nazir♥ said...

cam best je produk die ni ek..

Capo Grande said...

bkn sue, tapi puan sue...

So Close 2213 said...

sue,ramai blogger cite pasai SS ni,setia pd SG & amway (xberani nk tuko ;P)..hehehe SS=simplysiti, SG=silkygirl

.::WaNiE::. said...

baru tengok aritu, boleh tahan mahal barang-barang dia kan:)

churalliya said...

adam : daddy tu jeles sbb dia x bleh pakai lipstik.. ekeke..
hernee : so far suka ngan lipgloss dia..
sir capo : saje tukar dialog, nmpk lebih santai
ana : brg2 asas sue pun x nak tukar, tp mekap ok je.. hehe
wanie : erm, agak mahal jugak.. x mampu nak beli 2-3 kaler

QASEHNYA RANIA said...

sama lagi ngn mekchu...dlu su pon guna mbline juga...skrg dh guna simplyct juga...sbb minat kt dato ct punya apsal la ni...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...