@churalliya

Thursday, July 7, 2011

Mi-cah tu boboi boy laaa..

Terkekek-kekek mekchu tergelak bila baca komen daripada bitt..

Bitt, sampai sekarang mekchu masih tersenyum taw..


Agaknya muka mi-cah tu ada iras2 gegirl kot.. pas tu rambut pulak panjang.. bukan salah bitt pun.. hahaha.. kalo gegirl, of kos dah lama mekchu pakaikan skirt rambu-ramba dgn headband kaler pink taw..

Ini untuk bitt...
gambar-gambar mi-cah berbaju melayu surau dan bersongkok.. hehehe..

kalau uols pernah nampak mi-cah berenang sambil pakai swimming trunk fenk ni, sila abaikan.. hahaha..


kaler pink.. cekci.. awwwwww....

23 comments:

syawalsimpsons said...

MI-CAH MMG SGT SEKSI TAU

.::WaNiE::. said...

mi-cah comel eeeeee

~~@lyci@~~ said...

wowww.. seksi u.. tergoda anty.. rs xsabar2 nk tunggu mlm jumaat muahahha..

ratusiput said...

muke anak korea ni :)

mummy_ayu said...

ada yg sudah slah sangka...
maybe sbb rambut micah kot
sbb time Ian rambut mcm tu pun , ada yg ingat Ian tu girl...

MAPPIAU said...

hahahahaha gambo yang last tuh hampir anty tergoda oh *cair-cair* hahahaha

fiza said...

Ekekekeke...kaler pink lagi tu, seksi you ^_^

Yer lah mekchu, muka mi-cah mcm gegirl sket lah ☺☺

CaDLyNN said...

hahaha..mi-chah too cute till kakbitt tersalah ingtkan mi-chah gegirl..hhahahaha....adoi...

Pepel BoNda AmaNi said...

ekekkekek micah klu pakai baju gegurl memang kompom orang kata gegurl..sebab dia sangat comeyyyyyyyyyyyy....klu ngandong lagi...nak letak gambar micah lak la kat wallpaper bleh?? hahahahah :P

aTy _faRed~ said...

hehehe..comel macam gegirl lar...:) boboboy pon tetap ayu..;)

amirah said...

muka mi cah mmng ada sket2 mcm gegirl..huhu

zaidah said...

auwwwwwwww...seksinyer...hehehe

@in said...

gambo yang last tu...gambar Terlampau tu...seksi habniss....hiksss...

sekali tengok memang cam girgirl...2 kali toleh pun cam girgirl gak... mula2 dulu pun cik bunge ingat girgirl tau... tapi selidik punya selidik... SAH BOBOI BOY...

Just Call Me Bitt said...

akekekekkekekeke akhirnyaaaaa baru la nampak mi-cahhhh...sorry erk mi-cahhh muka mi-cahh sweet-sweet jambu gituw...

mekchu memang mcm korea jek mi-cha ni rambut pon ala2 pelakon korea style tauk...rambut dia halus tu yg 2 kali terfikir...saya rasa saya baru berkesempatan dok telek terang tang tang blog mekchu tu konpius2 mi-cahh ni boy ke girl...akekeke ampun kan beta mekchu....

agaknya saya dah desprate nak baby gurl kot..muahahha pengsaann

p.s perghhh pic last...nasib baik tak nampak sebelum kasi komen tu kalo tak konpem tak konpius terus tersalah lagikkkk akkekkee

Just Call Me Bitt said...

mekchu...baru nampak nama najmi...akekekekkee adulahaiii

sha a.s said...

mekchu, mula2 mase kenal mekchu dlm dunia blogger ni pun, sha ingt mi-chah tu gegeirl...sbb muka dia sgt gegirl..mgkin sbb rmbut pn cmtu...

ape pn, mi-chah sgt comel....besar sok mesti encem ni...

chekpid said...

gambar last takbley tahan la...tonggekkannya itu sgt cekci

puan nina said...

auwww..cekci..hehe

posing kepala senget memang trademark micah ye..

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

pirst time kot komen kat sini..selalu silent readers je..haah, miera pun ingat gegurl juga..^_^

Nini D.. said...

pink!!...no..no..no..

mummysyafie said...

sama kes ngan wawan dah ni

Mimy Hamid said...

mekchu bagila tips or petua...nak anak gebnu macam micah...plssssssss

QasehnyaRania said...

cekcinya micah ...hehehe ..;)
tunjuk montot ...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...