@churalliya

Saturday, April 17, 2010

cemana mekchu buat watermark tu

utk makluman, mek chu ni bukan golongan yg rajin nak design watermark yg cantik2 ye.. takat tulisan pas tu tepek tu pandai expert la..

baru2 ni kalo korang perasan sue ada gunakan watermark baru.. nmpk lagi gorjes kan..




ada jugak yg bertanya cemana sue BUAT watermark tu.. perhatian ya.. bukan sue BUAT ok.. tapi ORDER SAJA..

kan kat dunia internet ni mcm2 biznes ada.. jgn tak percaya yang bisnes watermark ni pun telah menembusi pasaran.. sue mmg tak pernah terfikir la nak buat bisnes mcm ni.. sgt kreatif.. kalo mmg dah rajin kan, semua pun jadi..

mcm2 contoh watermark akan dipublishkan dr semasa ke semasa.. kena rajin jenguk kat sini.. dan harganya sgt sgt sgt berpatutan.. sue dah 2x order watermark kat situ.. owner bisnes yg sgt kreatif ni nama dia EYA..

apa yg sue suka ngan EYA ni ialah proses yg sgt cepat.. hntr je e-mel tya design available ke tak, seminit lepas tu terus dia reply.. kira x sampai 30 minit dah bleh siap guna pon..

ok, simple step how to order ok..

1. apa-apa hal, sila pilih design dulu di http://eybizzonline.blogspot.com


2. ingat kod yg korang suka tu dan e-mel terus kat eybizzonline@gmail.com.. kalo korang x caye, x smpai 5 minit mesti dia dah reply.. bg sekali info yg korang nak letak (cth:nama blog)

3. nnti EYA akan reply blk s/ada design tu still available atau sebaliknya..

4. lepas tu plak EYA akan e-mel semula beserta design pilihan kita td.. kira masa ni korang dah bleh nmpk bayang laa.. bayang je tau.. belum dpt guna pon lagi.. kasik geram-geram gitu..

5. kalo semua dah setuju, baru lah tuan punya akan bg no akaun dah tooolong lah byr ye.. nnti korang akan dptlah final design dgn format yg betul..

6. dahhh.. tu je step nya pon..

mcm mana nak tepek kat gmbr semua tu ada kat blog eya nih..

baik korang cepat..

*eya - kenapa lately design makin mengancam? mcm kena order lagik satu laa..

12 comments:

So Close 2213 said...

betulla sue, ana pn dh orde 2..mmng cepat dia reply..dan makin lama design makin mengancam,,teruja nk orde lg..geram kan..;)

churalliya said...

tu la pasal.. servis bagus mcm ni, mmg kita rasa nak order je lagi..

Masdiana Mat Nor said...

bestkan kalau kreatif ni....semue leh jd duit.....wat keje dr umah jer kan.....lepak2 smbl baring2...syokkan...

churalliya said...

indah nye kan.. tapi nak wat camno.. tangan,otak suma x kreatif..

bizzonline said...

ececece...
nk kene kasi free ni..pujian2 smpi x muat kosi nk duduk ni su.

order la bnyk2 su,ade la free nye..kite kan baik..larikkkkkkk

churalliya said...

eya, cadangan t***uuuttt akan dipertimbangkan.. tggu dah glamer skit nnti.. ;p

bizzonline said...

da glemer la tu..nk glem cmne lagi su..lg2 geng kamcing ngn vp..vavava brommmmmmm

churalliya said...

vp ngan mekchu jauh beza.. amek aura dia la nih..

BeaN MorENo said...

salam...hye,bagi sayakan better buat watermark yang simple je sebab takut orang xnak tgk gambar tuh...

Muhammad Adam Rayyan said...

hooo cantek.. adam suka!

QASEHNYA RANIA said...

info yg baguih....baru cadang nk minta mekchu buatkan...hahaha
alahai tipah tertipu...sib baik datng lepak kt blog ni lagi...mekasih...

QASEHNYA RANIA said...

info yg baguih....baru cadang nk minta mekchu buatkan...hahaha
alahai tipah tertipu...sib baik datng lepak kt blog ni lagi...mekasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...