@churalliya

Monday, July 18, 2011

Masih sama, Masih serupa..

Hampir tiap-tiap hari prektis tiup lilin.. memang perfek keluar angin, bukan air liur lagi..

Tapi bila tiba masa dan ketikanya.. dia masih begitu...

birthday dia tahun lepas...

dan tahun ni..

masih mengekalkan sikap melekap bila suruh tiup lilin.. papa-jit selaku coach lilin pada hari itu berasa sangat kiciwa..

28 comments:

~~@lyci@~~ said...

lahh.. apasal anty xtau pasal ni mi-chah.. anty dah ketinggalan train ekk.. michah sambut besday ekkk hehe..

alah, hero melekap tak best la michah hehe..

p/s: tq ingtkan pasal air ikan muntah... adam dah hafal smpai skrg haha..

CaDLyNN said...

alololo....tomeynye....die tak biasa crowd ramai ke mekchu?

PUANSTOBERI said...

mungkin mi-chah ada lilinophobia. teehee..

by d way - epi bufday mi-chah.. :))

therosputih said...

alahai...comelnya micah peluk mamachu dia...mmmmm

fiza said...

Mi-cah nervous tiup lilin sbb org ramai nengok kot ☺☺.

mummy_ayu said...

dia malu kot..ramai yg tgk ker?

Nini D.. said...

kikikiki....mi-ah anak mama

AKO @ retna said...

Hepi besday adik Najmi...
dah BIG BOY ye skrg nih...

Hope Najmi membesar bagai JOHAN dan jadi anak yang soleh untuk mama & papa :-)

Dee said...

kenapa michah? dia takut ngan lilin ke or dia mmg jenis moody masa birthday?

marinahunny said...

micah takut api ke? atau maleeewww..hehehe

Mimy Hamid said...

eh sama la adegan tahun lepas dan tahun ni...micah dah plan yer...hehehe

chekpid said...

tunggu la bila dah school nanti, thn depan kee....sure tak nyenyempat nak tiup lilin. bday org lain pun dia akan dok paling depan. tak dapat tengah, berdiri sisi paling kanan pun jadik. korang tunggu je saat itew :p.

~aSFaLiZa~ said...

hahahhaa. kelakar la budak kecik ni

MAPPIAU said...

alololo sabar jela mi-cah ni tau, nasib baek anty takdo, kalau tak konpem anty tolong hembuskan akekeke

Fieza79 said...

aduhh..mi cah takut tiup lilin ye..knp..hehee kelakar la tgk..sweet je tgk dia melekap mcm tu huhuu...

Qaseh said...

Happy belated birthday to mi-cah. hrap2 mi-cah membesar dgn sihat dan bijak jgn jd mcm ni lagi

Nida said...

Salam Mekchu..

Lama Kak Nida tak singgah sini.. lucu sungguh lihat gambar tu.. sebijik macam anak Kak Nida yg kecik.. sebijik sama...

Pepel BoNda AmaNi said...

mi-cah pobia ngan lilin gamaknya mekchu...ce tukar lilin kepada pelita...amacam?? taun depan try test nyek..kekekek :P

Just Call Me Bitt said...

mi-cahhhh tak mau main lilin kannn lilin tu bahaya kann...bagus tauk...micah ni tak risau kalo ternampak dia bersama lilin gituw... ke dia memang mcm yg dee nyatakan tu???

littlehumblelynn said...

anak kita si auni ..punyalah train tiup lilin..masa real punya..dia terkedu jugak

agaknya pening tgk org ramai..

apapun sgt comel micah :-)

NM02 said...

la... naper?





malukah?

e.l.i.z.@ said...

hahahhaha kelakar la michah nih...takut lilin agaknya

JIVEBUMZ said...

lor nape micah tu? malu ker nk tiup lilin tu ekeke

hepi bufday micah!!

~izan~ said...

alololo..knp tu syg..lilin atas kek cantik tu,cepat2 tiup =D

Nini D.. said...

gambar papa-jit pegang pisau cam berdoa tu adalah paling kelako...
adei!!!!

Nini D.. said...

eh,..lupa plak...
apepun..moga mi-cah panjang umur,jadi anak yg baik,yang soleh,rajin belajar & yang paling penting..jadi anak yang taat & berbakti utk mama & papa dia :)

mummysyafie said...

takpe micah..next year try again. :)

AyuMi said...

hahha.comel.Irqin plak dah tiup nak tiup lagi dan lagi dan lagi...hihi...Happy Birthday Micah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...