@churalliya

Tuesday, May 18, 2010

Senarai Peserta selepas 3 minggu





entry ni menggantikan entry sticky mode contest yang sebelum ni dan akan berkuatkuasa selama 24 jam sahaja.. sila scroll ke bawah utk entry terkini dan sensasi..

dah nak tarikh tutup dah.. tapi ramai lagi yg join w/pun last minute.. korang mmg suka wat keje last minute kan..

kpd yg dah join contest BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu, harap uols dapat semak dan pastikan gmbr uols ada tersenarai.. mmg sekeping yg terindah di mata juri yg akan dinilai ye..

kalau x de, mintak komen kat sini.. al-maklum lah, nak gi holi holi holiday dah.. fikiran dah melayang2 dah nih.. hehe..


fyi, contest ni akan ditutup secara rasminya pada 20-May-2010.. maknanya ada lebih kurang 3 hari je lagi.. pilih tarikh tu kekonon sempena nak ingat enibeseri kitowang yg ke-5 lah konon.. tapi x sedar lak masa tu nnti sue dah 'berehat' seminggu.. adoiiyai.. kena lah wat auto publish nmpk gayanya..

sekali lagi terima kasih daun keladi kat uols yg sudi join.. alhamdulillah, sambutan luar jangkaan.. setakat ni sue dah terima 36 penyertaan., budget 6 je.. hahaha.. satu jumlah yg boleh dibanggakan utk org yg pertama kali buat contest.. toceh... muaahhh...






update : 40 penyertaan

sila klik pada gmbr untuk kepuasan mata

kepada blogger yg dah join selepas dari tarikh 18-Mei-2010 tp gmbr tak tersenarai, don't worry.. sue akan cuba update sebelum gi cuti nnti ye..

18 comments:

maklongon9shoppe said...

tak sangkanya... gambar kita terpilih... tq mekchu

alia830

.::WaNiE::. said...

ei ya allah..aku asek lupa jek

hahaha

AKO @ retna said...

yehaaa!!
akhirnya tersenarai gak ek ...

tq mekchu :)

Ila Ramli said...

alamak... sume dah antar...
humm...kebizian idup...lupa nak pilih gambar vacation nk tempet kt cni..(plus,kurang paham kekdah nak masuk contest nih, boleh??? ahahaa)

tiefazatie said...

yea!!permohonan sy diterima..
mekaseh mekchu..=)

CaDLyNN said...

er..gambar lum masuk list ke ek.. tak nampak pon :)

Didi Nadhirah said...

ramai suka g tempat ader air..anyway thanks mekchu

Nida said...

Salam Mekchu..

Thanka Mekchu.. gambar kami beramai2 yg sedang bergumbira ada... :)

mie said...

waduh!!!!
ramai tersenarai...
banayk saingan ni...
hehehehee

NeenaAnuar said...

hi dear!

Yeah.. my picture is there! thanks! :D

illafira said...

ramai nye yg join.. tmpt2 menarik lak tue

fatin alia said...

waaa..smua menarik =)

churalliya said...

gmbr2 korang semua mmg happening la.. 1st round dah fening..

cadlynn : iye lah, sue tertnggal nak publishkan gmbr 'lompat' tu.. sorri sgt..

Marsha said...

Okeh..gambar sy pun dah terpilih..TQ!!..:)

Aini said...

yeah itu dia.. tersenarai jugak =)

CuTeMiUt78 said...

ooppsss... alamak aaaiii.. tak dan nak menjoin la... gambo2 vacation menarik.. dah hilang dari pendrive dah...sorry la ya.. tak dpt nak menjoin...good luck 4 all

mummy Darin said...

ko lum terbang lagik ke.. ok.. apa - apa hal take care and happy holidays..

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh!! ramai giler dah join ni.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...