@churalliya

Monday, May 17, 2010

Special dedicated to Syikin Kadir

siapa itu Syikin Kadir? ratu cantik? modelling? businesswoman? politican?

nama tu tidak lah segagah erra fazira, atau pun maya karin.. tapi booooleh laaa...


kalo sebut nama syikin kadir, konpem member rapat sendiri pun tak perasan.. tapi cuba kalo sebut ATUT.. konpem semua akan kata "oooooooo, yg itu..."


masa study panggil atut je.. atau lebih teruk pnggil tong aje sbb dia ni potong tang corner skit..tp skang sejak dah terjebak ke dalam dunia glamor, kena lah up skit pakai nama yg ada market.. hahaha.. minah ni mmg seorang penglipur lara.. jadi terlalu byk kenangan manisss ngan dia ni..


minah ni dulu study sama2 & roomate masa keje kat kl dulu.. nama je keje makan gaji, tapi hari2 buat hantaran kawin bawah meja.. sbb masa tu dah start jinak2 amek order bunga telur & wat hantaran kawin ni.. lepas tu senyap kejap sbb masing2 dah kawin, x tido sebelah2 lagi..


skang dah melebarkan sayap bukak bisness mekap lak.. canggih mak.. bukan calang2 mekap pengantin je.. skang ni dah mekap artis la pulak.. sehati berdansa & AF8.. mak bangga sgt..


konsert AF8 mnggu lepas baru dpt snap gmbr masa keluar 'penghargaan' tu.. mmg nak tggu gmbr tu baru nak wat special entry ni.. gigih tau amek gmbr dlm gelap..


kpd yg nak cuba servis yg baik dr syikin kadir & team, boleh klik kat
syikinkadir.com.. macam2 service yg ada disediakan seperti make over, hantaran & pelamin.. rugi la masa kawin dulu minah nih x bukak bisness lagi..

kpd saudari syikin kadir, semoga terus sukses dan selamat beranak.. hahaha..

nmpk tak nama tu kat dlm kotak merah tu? susah sgt tau nak tggu bendalah ni keluar..

zoom skit


ni je gmbr yg jumpa.. sue & atut (kelab potong).. ni masa 2008, sue tgh pegnen 4 bln nih kat OU.. skang susah dah nk jumpa kawan2.. tggu bukak puasa nnti kot br ada chance nak jmpa..

2 comments:

Don & Nor said...

laaa...meksu dulu roomate dgn atut kee ms keje...
kitorg dulu matrik bilik dekat2. kwn ngam gak tuu.

churalliya said...

a ahh.. roomate.. makan sepinggan, tido sebantal.. hehehe.. skang susah skit nk jmpa.. rindu kawan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...