@churalliya

Wednesday, December 8, 2010

Anak memborek, bapak merintik

Ajar makan roti canai, mmg dah jadi makanan feberet..

Ajar minum teh tarik, tapi teh O yg dia suka.. kalau minum teh tarik dia geli geli..

2 perkara tadi dah lengkap untuk sama-sama lepak kat mapley ngan papa dia...

skang nak train najmi suka kan sukan yang sama pulak.. esok senang nak bawak gi tgk bola kat stadium.. senang nak gi tgk tournament golf sama-sama.. nak ajak mekchu kim salam arrr.. tak kuasa nak berhimpit-himpit panas cam tu.. cair mekap okeh..

Kebetulan gi midV minggu lepas nak carik barang2 golf bro.john.. pe nama kedai sukan yg kat atas tu? yg kat sebelah kedai nike tu.. tetiba hilang ingatan la pulak.. layankan najmi main pukul2 bola kat situ walau pun dah jelas tertulis kat situ "strictly for golfers only" hahaha.. anak aku pun golfer la.. 20 tahun akan datang..

kalau nak larang dia time2 cam tu, mmg amukan hebat la jawabnye.. dlm hati tu risau gak takut2 dia baling kayu golf tu atau dia main ketuk2 mcm selalu dia wat kat rumah tu.. tak pasal2 kena beli satu set.. lari bajet mak..

aksi amatur golfer with woman handicap..


mula2 harus betul kan tiang bendera kasi tegak 90 darjah tepat!!


ketip2 bibir mcm tu mmg amalan kitowang kalau tgh khusyuk..


kedi tak dpt datang.. kena lah angkut sendiri.. comel gile beg golf utk budak tu..


teserlah kegumbiraan dia..

apa jadi lepas tu sila jgn bayangkan.. susah kemain nak soh dia letak kan balik putter tu & ajak keluar dari kedai.. azab....

ini pulak kisah bro.john..


nampak tak tangan dia berbelang?? kasik close up..

inilah akibat kalau puku-pukul jalan... pukul-pukul jalan... dari terbit fajar sehingga terbenam matahari.. pakai sebotol sun blocked pun tak de kesan..

gambar terbaru bro.john - mini reunion ngan kawan2 UUM..


bila dah hitam legam, baru lah sibuk nak carik protection..

hermm.. nak komen + komplen pun tak guna kalau itu dah menjadi hobi dia kan.. jauh dari dalam hati sbnarnya mengharapkan satu hari nnti dia akan bawak balik BMW 5 series sbg tanda kesabaran dan kesetiaan seorang isteri yang ditinggalkan di rumah.. ecehhh....

16 comments:

AKO @ retna said...

wah hobi kelassss arr utk najmi hehehe ;-) moga berjaya suatu hari nanti...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mahal hobi najmi tu..sonok jugak tengok najmi main pukul-pukul jalan ni :p

mAmAbuDaK said...

permintaan baik punya...

Ya ALya said...

pas ni turn mekchu lak.....papa borek mama merintik lak yer....

nuyin2u said...

najmi cute lah pegang kayu golf tu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo cutenya najmi main golf..so cuweeetttt

~~@lyci@~~ said...

najmi bakal tiger woods .. hehe

Intan ~ Nur Azlina said...

alahai..
semangat tgk najmi heret bag golf tu.... heheheh

MysDear said...

Assalamualaikum mekchu..

salam perkenalan...comel betul dak kecik tu yer.memang ketokohan pemain golf tu terserlah jer.hehehe...

shaza said...

comel tgk muka najmi masa tengah gumbira tu.. dah de iras2 bro john dah..

mekchu, same la husband kita suka sangat memancing.. kita selalu tertanya best sangat ke gi mancing tengah2 panas tu???

MAPPIAU said...

oh impian yang munasabah...munasabah...(sambil garu2 pale :p)

AyuMi said...

haha...sama Irqin. boleh la geng..Irqin kalo pegi midV dia sibuk jerit2 GOLF2! dah tau tempat nak main golf kat mana...memula igt nak belikan golf set yg complete for kids tu- RM299.pikir2 beli Toyrus jer...rm49.90.hehe

CaDLyNN said...

err..mmg geram tgk si najmi ni..
ada gaya golfer la~ haha
mmg bapak borek anak rintik~

Chekpid said...

vote for najmi...kalo kayo...omak eh leh tompang sekaki...kawan omak eh pun leh tumpang gak.. :)

therosputih said...

puh2 dapat bmw tu kan...hehehe

lieza78 said...

mekchu sama2 lar kita bersabar yer.. ditinggalkan sensorang.. mekchu apa lagi gegirl lar lepas ni..leh teman gi soping plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...