@churalliya

Monday, December 6, 2010

Model swimming trunk PINK

mula-mula tayang muka budak kecik ni yg sentiasa teruja nampak air..

sekali bila tgk swimming trunk dia... *pengsan...


swimming trunk ke spender? hahaha.. pink pulak tu.. sib baik tak pakai yg ada bunga-bunga..

ya, spenda kakak nabila dibuatnya swimming trunk.. longgar pulak tu.. ini semua keje mama womm & acumek dia.. terasa comel pulak.. hahahaha..

lokasi di Bukit Jalil Golf & Country Club.. Kinrara punya tutup la pulak.. kitowang gi rumah kak eliz kat Tmn Damai Utama, Kinrara minggu lepas.. oh ye, eina & lily lotus.. ehh diana mappiau jugak.. kak eliz dah pindah kinrara tau..



mmg ada plan nak hantar najmi swimming class.. teringin nak tgk dia swimming.. mesti comel kan kecik2 dah pandai berenang.. janji tak pakai kan dia spender pink lagi..

17 comments:

mummy_ayu said...

cekcinye model tu..pakai trunk pink lagi..

littlehumblelynn said...

comelnya :)

Dee said...

comel je..pink lagi..lagilah comel..

CaDLyNN said...

hahaha...cutenye najmi...dengan spender pink gitu..hahaha

AKO @ retna said...

hahahaha kiut je .... auwww !! :p

mummy Darin said...

sue, aku x kisah najmi yang pakai...
jangan bapaknya.... pengsan akak...

~~@lyci@~~ said...

u look cekci lah.. adam nk pinjam bole hehe..

* nauzalurun said...

ni dh kena kenan jemah la ni ek...gegurl sungguh

eiNa said...

wahh.. ensemmnya najmie.. cekkcii... ;)

a ahh..aritu abg z bitau kt husband eina.. xdapek la jmpa kak nabila dah..aira smpai skang lalu depan umah tnya "tatakk mane tatakk.. " rindu kak bila la tu..

therosputih said...

gkbar no 2...ohh...sungguh cekcii yu...

mummysyafie said...

cekci la..hihihi..tapi betul la kan. tengok kids pandai swimming macam best je

nasaoji said...

hehe..cumei gak boy pakai kaler pink, ek..hehehe..

tiefazatie said...

haha..cumil2!hihi

MAPPIAU said...

hohohoho najmi, same jer ngan anty swimming pakai kaki tuh akekekekeke...

oowwh dah pindah yek, okeh roger :)

shaza said...

hehe.. kalau budak2 pakai kaler pink memang comel.. kita pun suka kaler pink cuma belum rezeki lagi nak dapat baby girl..

Emmy said...

HI! kita pun salam kenal jugak. biasa gak baca blog mekchu, cuma belum penah tinggal jejak lagi...hehehe.....

Softtouch [Hanim] said...

cekcinya bam2 dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...