@churalliya

Monday, March 7, 2011

Letter Box FULL

Dah penuh betul.. smpai tak boleh nak padat kan lagi.. memang padat maksimum.. apa yang posmen boleh buat, tinggal kan kat atas tembok pagar..

Sudahnya, habis basah.... byk jugak magazine yg terpaksa di korbankan sbb dah basah lencun..

gini lah keadaan bila dah lama tak balik rumah seremban.. dah boleh lambung2 macam buat cabuah bertuah.. rasanya last balik sebelum najmi sakit hari tu.. lepas tu tiap2  w/end sibuk nak bersukan pulak.. kalo dah subscribe macam2 magazine, seminggu pun dah boleh penuh letter box tu..

haaa... hambek...... 
Dalam banyak2 tu, mekchu nye Anjung Seri je.. yg lain2 papa-jit yg punyaaaa.. autocar lah, golf la, newsweek laa... 

tapi apa yang penting, cheque HSBC mekchu selamat dari kebasahan.... 
Sebenarnya nak bg tau mekchu dah bank-in cheque nuffnang.. itu ajeee..... *wink

13 comments:

Ginger said...

bape lama x ambil surat ni? :)

Kancilbiru said...

yang penting ongkosnya ada...heheeh

.::WaNiE::. said...

ok boleh belanja saye durian pancake

belanja belanja belanja

syawalsimpsons said...

heheheh..yang penting nama depan sama ngan sue..suraya

^nanie^ said...

salam mekchu..folo u..nice belog..;-)

CaDLyNN said...

wahhhhhhh..bestkan..jom2 kite bank-in duit nuffnang ni :P

LyNn HaMzAh said...

dah dapat cek dah...syok la mek chu...

Emy Omar said...

banyak tu surat mekchu..
wah..dapat cek ye..syoknya

rozana said...

wah..tahniah..dh x lma dh tuh nk jd jutawan orennn!!!!

MAPPIAU said...

waaaa syiokknyer dah dapat fulus dari nuffnang, ngehehehe jap eh saye pikir nak makan ape eh? ahahaha :P

~~@lyci@~~ said...

nasib cek tu xbasah... kalau x kena claim blk kat nuffnag.. eh, bole ker haha..

mummysyafie said...

saya pun dapat gak..tapi ada gak citer sedih part pymt nuffnang ni

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. giler banyak.. eemmm tapi yg penting.. surat yg last tu.. best2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...