@churalliya

Tuesday, March 8, 2011

Pengaruh Durian Pancake yg berkesan

Tak sia-sia lantik diri sendiri jadi duta kecik durian pancake.. semalam je ada 2 orang blogger yang wat entry pasal durian pancake lepas baca entry mekchu yang memberahikan hari tu...

terkekek-kekek mekchu tergelak taw.. korang memang kelakar.....

1. Terpengaruh Yang Amat, entry si wanie ni... gelojoh nak upload smpai gmbr pun tonggang terbalik.. hahahaha..

2. entry mummy_ayu pulak yang berbunyi Pengaruh rakan blog.. tgk la gambar dia dok ngappp tu.. tak tertahan rasanya..
mebbe ada blog lain yang mekchu tak perasan... sila khabar kan berita gembira itu.. nak share :)

yang tak puas hati tu...... mengapakah mekchu yang harus dipersalahkan oleh mereka? dan sekarang terasa kembali mengidam nak makan duiran pancake lepas baca blog dorang.. ni siapa yang mulakan sebenarnya?

21 comments:

jesnita_ns said...

alamak..sodap eh..pancake durian tu...teringin lh plak ..huhu

.::WaNiE::. said...

sbb aku malas nak crop...blogspot aku ngada2. gambar asal kene snget supaya masuk blog dia jadi betul.

xkoser ah

dah mmg salah ko kakkkk...letak sangat gambar bukan main menyelerakan..harusla aku cari kahkahkah

shaza said...

mekchu, sedap ke durian pancake ni? kita tak berapa suka sangat makan buah durian tapi kalau dah jadi tempoyak tu suke pulak.. pelik tak?? hehe

Dee said...

kalo dtg beli durian pancake kt MV tu..roger2lah..rumah dee dkt je..jalan kaki pun boleh..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah lama buat entry pasl pancake durian tu..
terliurnya nak makan durian tu lagi..dah laa pose :p

mummy_ayu said...

ha ha ha...tu la..my mum pun dah request nak rasa..jauh tul pengaruh mekchu nie...

Shu Shinju said...

katner ade jual ni..cam sedap jer.. SR erk?

Kancilbiru said...

KB pun pernah buat entry pasal bantal durian ni...

mari la baca, pasti lagi terliur, hahaha

http://www.kancilbiru.com/2010/05/buffalo-pakai-rantai-makan-kuih-bantal.html

Seri said...

KaK su mmg tau.. haruss den pogi midvlly minggu ni.. durian pancake pya pasal.. huhu

~~@lyci@~~ said...

kau tau tak.. durian pancake kau tu buat aku mengidam.. nk ckp kat laki suh bwk g midV malu huhu.. jap2 buat entry belas kasihan...

~~@lyci@~~ said...

tengok.. tengok.. dh buat entry..

http://myalycia.blogspot.com/2011/03/entry-meraih-simpati.html

Just Call Me Bitt said...

perghhhh hahahahahaha kann dahhh akkekeke

littlehumblelynn said...

mekchu


kita pun kecur air liur nih...opis dkt gak ngan mv..harus carik hr jumaat..huhuhu!!

mummysyafie said...

mekchu..saya pun suka gak. sedap kan. tapi kalau nak beli ikut nasib kalau jumpa isi nya fresh..sumtimes nor beli isi nya macam dah lama so tak sedap.

tapi siyes...mmg kegemaran ni. dah rasa pancake durian kat pavillion tak? itu lagi sedapp..pure isi durian taw. yang ni campur ngan krim..

✿ etiey erywan ✿ said...

hoho sedappppp!

Hanis MY said...

mcm best je durian pancake tu, org lat sini sebut je durian semua lari jauh2 ntah apa yg ditakutkan sgt dgn durian tu ha huhu...

p/s: apply la lagi...mana tahu dpt air asia pun dh g jepun jom cuti2 jepun plak...

LyNn HaMzAh said...

x pernah rasa lagi...silap hari bulan boleh terjebak juga nak merasa durian pancake nie...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. pengaruh blog ni kuat kan mekchu

MAPPIAU said...

ayork saye macam dah nak hampir terpengaruh je nih hadoiiiii hiks

Faizaharis2 said...

wahh bley jadi dutaa pancake duyan laaa cam ni....

makdara TERdiva said...

penkek durian ni, skali makan, nak selalu.. :)

slurrrrrrrp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...