@churalliya

Wednesday, March 2, 2011

Sony Vivaz Pro untuk di let go

(entry melekat selama 24 jam)

Telah sampai seru gamaknya.. bila laki pakai Blackberry, harus la bini dia pun pakai.. baru lah dapat faedah yang secukupnya..

Tapi tak de modal pulak nak beli henfon baru.. cane tu? kalau ada yang nak beli mekchu nye Sony Ericsson Vivaz Pro ni boleh lah buat modal.. mekchu saaaaayang sangat ngan tipon mekchu ni.. cantik lagi, tak de cacat cela pon.. tgk la pulak sape tuan nye kan.. very the berhemah gitu..

Jadi kalau ada yang berminat, boleh la e-mel mekchu di churalliya@gmail.com. kita sembang2 details kat sana..

 

tipon ni prezen dari papa-jit masa birthday mekchu ogos tahun lepas.. harga semasa beli adalah RM1,200.00 tak tipu.. resit pun ada simpan nih.. kalau dapat jual separuh harga pun jadi lah.. tak smpai setahun lagik pakai tau.. kalau tak percaya ada entry kat sini..

Spec Vivaz Pro (sepc yang biasa di tanya)
1. Original set
2. Touch screen & ada keypad jugak
3. Ada garmin (symbian 60)
4. Ada WiFi
5. Ada 3G (boleh wat video call)
6. Camera 5.1 megapixel (in HD, gmbr mmg super duper cantik)
7. 8G memory card
8. Kotak dan aksesori disediakan (sama mcm beli baru)
9. Charger pun yang ori

berani potong kuku, condition tipon ni adalah sangat baik.. semua yang diperlukan ada kat tipon ni.. kot-kot ada yang nak tya details lagi, sila lah aju kan soalan korang kat churalliya@gmail.com ok..

sekali lagi, mekchu nak jual atas sebab nan satu iaitu nak buat modal beli tipon BB..

11 comments:

Daddy Ziyyad said...

cuba juga advertise di mudah.my

kat sana ramai pembeli...

ps: nak beli BB model apa?

CaDLyNN said...

ala mekchu!!! nape lambat bgth!!!
kite baru je beli hp len :(
viva tu cantik kot kalo dapat half prize..nnti lin tanye akak lin die nak tak ek..half prize ek?

Faizaharis2 said...

wowwwwwwwwww!!!... berkenan laa... tapi apakan daya.... hujung blan ni mau terbang ke bandung..duit selamat di situ... huhuhu

CikSembang said...

owh..kira akk pun dah lebih setahun wajib jugak tukar hp nih.. tak larat dah tgk smart phone mcm cendawan tumbuh.. ipad 2 pun dah kuar..

MieZa said...

mcm menarik tp tak ada onkos....=( hp dah bertahun tak tukar =(

✿ etiey erywan ✿ said...

cuba iklankan di mudah ke ebay ker. rasanya cepat laku... follow mk chu n add on my blogliost.. senang lah singgah.

CuTeMiUt78 said...

wah.. klu ada duitnya.. nak gak beli.. tapi sekarang ni tak dan la kot..

mama_onie said...

iklankan kat mudah.com sue... ah jelesnye nak pakai BB gak..

Nik said...

ko nk jual hp ni rege separuh?
sekarang brape rege dia sue..?
aku x update la bab2 rege hp ni.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kira monthly payment bleh?? hahahaha :P

QasehnyaRania said...

done maxis -)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...