@churalliya

Thursday, March 3, 2011

Simbolik

3 durian pan cake dan 2 batang lilin.. simbolik untuk celebration birthday ke-32 kali nih..

hahahaha.. simbolik lah konon..

mana kek?
itu durian pancake bukan kek?

Selamat Hari Lahir untuk suami ku yang tersayang..

Growing old with you is one of my favorite things to do..

18 comments:

AKO @ retna said...

tidakkkkk pebret wooo durian pancake tu...!!

dush dush adoiyaaiii ni yg macam tetiba nak gi garden ni..

zasssss.... nyumm nyumm

marinahunny said...

comelnye...hikhikhik

A.s.t.i.n.a said...

shuwettt.. moga kasih kalian mekar selamanya.. selamanya tau..

~aSFaLiZa~ said...

wah boleh tiru idea ni. hahahhaa

MAPPIAU said...

ohoii simbolik sungguh, romantikadeamor gitewww ehehe

.::WaNiE::. said...

tak penah jumpe durian pancake tu leh tak

mcm best je

CaDLyNN said...

sedap ke durian pancake tu mekchu?
lin sgtla tak reti nk makan makanan berasaskan durian selain durian yang ori baru dibukak..hohoho

fiza said...

So sweet. Kat mana ada jual durian pancake nih, mcm sedap jer.

MieZa said...

mcm tue pon saya dah rs romantik =)

mummy_ayu said...

wah..lain dr yg lain..unik..
best tu durian pancake..yum yum..

InaAchik said...

mekchu... terpaksa ina ajak achik gi mid valley carik pencake durian ni jugak....

nway, happy besday tu bro john...

LyNn HaMzAh said...

memang simbolik la mek chu...hehehe...

Daddy Ziyyad said...

nampak sedap...kat mana boleh beli penkek durian tu?

~happy birthday..moga dimurahkan rezeki..

Nini D.. said...

bapak gonjeng...Happy Birthday!!

CaDLyNN said...

mekchu! lin dah tag mekchu..jgn sentap lagi..huaaaaa :(

sorry lari topik =P

Illi Hzbull said...

feveret durian pancake!
kt durian2 pun sedap, tp yg ni ade cream, lagi la sedap!
nyum3~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwiitt.....candle pancake nampak..:P anyway hapie besday papa-jit..semoga panjang umur dan murah rezeki...

~~@lyci@~~ said...

hmmmmmm... mmg simbolik.. nnt celebrate besday pun nk tiru lah hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...