@churalliya

Friday, May 20, 2011

ENAM tahun lahhhhh....

(ini adalah entry auto publish.. dan sila bayangkan yang kami sedang beronok-ronok celebrate kat USS.. yeyyyyy... apa USS? ada laaa TDDMKA... )

Alhamdulillah, telah bertambah lagi usia perkahwinan kami.. dulu satu tangan, sekarang dah dua tangan.. (nak tunjuk enam, kena lah keluarkan 2 tangan.. ye tak..)


Tak letak gambar nikah.. takut korang boring.. (sebenarnya gambar zaman tahun 2005 tu tak canggih2 mcm sekarang.. maklum la, pakai kodak roll lagik)

Dalam tempoh 6 tahun ni, macam2 kisah suka dan duka yang telah diharungi.. Mohamad Najib Mustafa, u'r truely my soulmate.. Papa telah lengkapkan segalanya.. cuma kadang2 mengada nak itu ini tu mmg saje-saje.. hahaha..

Semoga perkahwinan ini akan kekal abadi selamanya.. amin...

26 comments:

~izan~ said...

happy anniversary mekchu..semoga jodoh kalian berpanjangan ke akhir hayat dan diberkatiNya...semoga dimurahkan rezeki...Amin.

betul tu,izan pun 6thn lps gmbr kawen tak canggih mcm skrg hehe...tp takpe,jnji ada kenangan itu =D

@Z said...

Happy Anniversary to both of u... semoga kekal ke akhir hayat... :)

Nini D.. said...

Happy Anniversary mekchu..moga Allah panjangkan usia perkahwinan & jauhkan ikatan ini dari segala dugaan yg mencabar iman..Amin

NeenaAnuar said...

HAPPY ANNIVERSARY MEKCHU!!!!!!!

Semoga kalian berbahagia buat selama-lamanya... enjoy your marriage life to the fullest! have a blissful holiday at USS! jgn lupa load gambar and story moryy hokeyy!!

Muaahhssss!!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥

Capo Grande said...

aminnn...TDDMKA versi islamic.....

chekpid said...

ala...lomantiknya...hpy anyvsry...mengada2 tu perlu sekali sekala...haha

Hilda said...

hepi aniberseri.....bestnye dapat pegi honeymoon lagi time aniberseri....

shaza said...

Happy anniversary mekchu.. semoga bergembira di Universal Studio..

p/s- kat ngan the zon tu ade mee rebus tulang sedap tau..

syawalsimpsons said...

yeke still pakai kodak rol..hehhehehhe....yg penting happy anniversary...dah 6 tahun dah...sue br setahun jagung..hehehheh

ratusiput said...

pergi universal studio singapore ke mekchu...????kem salam kat shrek :) anyway hepi aniberseri...

MAPPIAU said...

Alhamdulillah tahniah kak, shoo suwittt lor hehehee

mudahan akan kekal bahagie buat selamanye :))

etiey.com© said...

tahniah.. moga terus dipanjangkan jodoh dan aman senantiasa hendaknya..amin

Mimy Hamid said...

tahniah mekchu dah 6 tahun...seronok nyaaaaaaaa....moga berkekalan

~~@lyci@~~ said...

amin... hepy anniversary to mekchu & papajit.. mi-chah ckp dia nk adikkkk haha...

littlehumblelynn said...

wah kita sama ler..tahun ni annv ke 6 tahun..happy annv mekchu!!

mya said...

happy anniversary mekchu!

eB ezrin said...

happy anniversary dari kami yer :)

soclose2213 said...

epi anniversary sue & bapak..moga jodoh korang smpi ke syurga..aamin..

AKO @ retna said...

wah tahniah mekcu!!
Moga bahagia slalu sampai akhir hayat :-)


psstt wah wah nak g USS eh.. bila tu?? :p

Lynn Hamzah said...

happay anniversary untuk mek chu dan hubby yer...moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

Cik Nathrah said...

happy annibersary sis! semoga kekal ke akhir hayat. amin

Ya ALya said...

syukur.....happy anniversary mekchu......rasanyer samala tahun kita kwin kan....tapi bulan nyer je yg lain,mekchu celebrate dulu....

memang betul pun guna kodak roll....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary mek chu n papa-jit!!!
sweeettt kapell.. =))

~najwa~ said...

happy anniversary mekchu..moga happy always...

therosputih said...

selamat ulang tahun perkahwinan mekchu dan papa-jit...

* nak jadik mcm mekchu jugaklah nnti one day....

mummysyafie said...

happy anniversary mekchu..semoga bekekalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...