@churalliya

Tuesday, May 24, 2011

Pertama Kali dan Mungkin Kali Terakhir

Semalam papa-jit demam.. teruk jugak demam dia.. dia mc dah relek kat rumah seremban.. tak larat nak balik rumah nenek labu dan kalo ada emergency, senang nak hantar gi hospital.. jadi, kami tido di rumah seremban tanpa mi-cah di sisi :((

Hari ni pertama kali :
1. Pertama kali pegi keje dari rumah sendiri (keji ngkoo... dah 3 thn rumah tu siap, baru 1st time gi keje dari rumah sendiri)

2. Pertama kali basuh muka gunakan body bath mi-cah (kes tak bawa pencuci muka sbb mana nak tau kena tido rumah seremban)

3. Pertama kali gi keje pakai baju stok pegi kenduri kawin.. hahaha.. (selak2 baju dlm lemari, semua baju kebaya lah, baju french lace lah.. apa ke gile nak pakai baju cenggitu gi keje.. sebaik ada baju 'penyelamat')

ntah berapa ramai yang tegur sbb nampak kemain lain macam pulak hari ni.. dia tatau itu baju emergency.. haha.. baju kenduri kawin yang dah lama tak pakai.. layan kan pose kat pokok bunga hidup segan mati tak mahu itu..

4. Pertama kali memberikan ceramah Dasar Keselamatan ICT untuk peserta kursus induksi (main pass baton ngan jemah sbb slide tu terlalu banyak dan menyebabkan kekeringan tekak. gambar tak de sebab masing2 nebes)

Ok, itu semua yang pertama kali untuk hari ini... dan hari ini juga mungkin yang terakhir untuk....

1. Mungkin kali terakhir ke Rumah Peranginan Kerajaan Negeri dengan jemah

2. Mungkin kali terakhir naik kereta sama-sama kerja luar dengan jemah

3. Mungkin kali terakhir ber camwhore dalam keta dengan jemah


Selamat tinggal kembar ku...

Sedih :( 

15 comments:

Suliana said...

kak jem nak pindah mana?? huhu

mama_onie said...

Anggun nyer dan ayu nyer...

Nini D.. said...

kak jemah nk pindah g mana mekchu??

Lee-Yan-Naa said...

Smartla kak baju putih..naik jadi warna

mummysyafie said...

mek chu nak gi mana tinggal kan kembar mekchu ni. dah nak tukar opis ke?

edeh..macam nak gi kenduri plak mekchu gi kerja arini.

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya mekchu pakai bj kali pertama tu...mcm anak dara you!

Ilhamny.com said...

wah mek chu..muat lg bju lama tu..kalau linda, nak zip pun x sampai dah..hehehe

NeenaAnuar said...

mekchu.. seyes nak habaqq mai niee.. bajuuu kamooo lawooo!!!

viruspadu said...

wooo tolong jangan sedih sgt.


saya pun cukup simpan sedih dalam hati ni.

:(

tp baju semalam memang lawa

littlehumblelynn said...

mekchu

cantiknya dia!!

tuh ler ada terbaca kak jem kita kena shuffle tempat lain...

sian mekchu kena tggl yek..

therosputih said...

ha...jemah ke mana? alahai...pindah ke...sedih...sob sob sob....errr...walaupun tak kenal jemah...tp sbb mekchu punya psl...

eB ezrin said...

betoi ar, cam anak dara... apa rahsiernyer? ;p
kalo sudi share yer :)

lily lotus said...

alooo nak touching jugaklah, sedih :(

si tuan putri kiUt said...

selim melim apa rasie???

etiey.com© said...

mekchu maintain lagi lah... hadohhh haku ni bila nak kurus cam tu jugak hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...