@churalliya

Tuesday, June 28, 2011

Bila mood 'jatuh'

Bila sedih-sedih kat opis ni (sedih sebab keje tak pernah habis dan sedih mengenangkan nasib), tiba-tiba je boleh jadi happy sebbb esok adalah cuti...
yaa riii baaaa. yaa rii baaa.. andre andre (eh, macam tu ke?)

relek lah wokk.. keje sampai bila pun tak akan habis... 

apa kes nak kepoh-kepoh cuti umum.. tapi cuti umum di kala dah gaji dan di kala tengah sale adalah terbaekkk.. ngko ado?

esok nak pakai t-shirt superman ni lah.. dah lama tak pakai.. ke sogo lah kitaaaaaa...

sape yang tak cuti esok tu kerja rajin-rajin dengan penuh semangat taw.. jangan malas2..

17 comments:

Hilda said...

Seronoknya dapat bershopping....tak sabar nak shopping jumaat depan (j card member's day)....tunggu.....

sha a.s said...

nk ikot!

~~@lyci@~~ said...

ehh.. esok ada cuti apa lak nokk.. apsal den kojo lak huhu (xpuas ati)..

wardah said...

warghh...jom ikut sama..=)

ratusiput said...

cuti israk mikraj ke apa mekchu?

amirah said...

adoii...kena keje esok...waaa

InaAchik said...

adoi... lu bikin mak nak wak MC haram terjah soping mall la nok!

fiza said...

Selamat bercuti & selamat cukur poket kat sogo lah yer mekchu...heheheh...

CaDLyNN said...

cuti ape ni mekchu???
jelussss :p

mappiau said...

tetibe rase macam nak duduk nogori sembilan! hahaha

Mimy Hamid said...

ala KL tak cuti...israk mikraj kan...hmm konpom ramai turun kl ni soping sini sesak laaaaaaa

Chik Att said...

cuti ...

buat hatiku terbakar ... jeles.....

chekpid said...

ku menjelesi. nak-nak tengok gambo ko yang eksen tuh!! shopping jgn xshopping. terapi minda tu wei

eB ezrin said...

cisw... sungguh menjeleskan ati ini ;p

eB ezrin said...

dear, nak mtk tlg bagi no tipon apam polka dot tuh leh? hu3... terdelete la ari tuh... plssssssssssssss :)

NM02 said...

soping raya kah?

zaidah said...

seronoknyer dapat bercuti n bershopping......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...