@churalliya

Sunday, May 20, 2012

Umur KAMI sudah 7 tahun

Sebelum taip tajuk tu, sempat double check kira dengan jari sekali lagi sebab macam tak percaya sudah 7 tahun.

20.05.2005 ~ 20.05.2012 = 7 tahun. Betul kan?

gmbr edit sendiri.. kata pegi training photohop :)Ohhh gelang tu dah hilang. Mintak ganti tp dapat yang halussssssssss je..

 malam nikah sebelum kena angkat naik 'kapal'

sang arjuna yang kurus keding

dan sang dara yang manis.. hahahaha pitammmm

Dulu mana de amek gambar kat sawah padi semua.. dapat backdrop pelesu pun dah cukup baik..

Lepas tu gi horneymoon kat cameron. Dapat prezen horneymoon pakage kat Strawberry Park. Wallaweiii.. Part tabur2 bunga atas katil dan dalam bath tub mmg terbaekkk... hahahaha tiba2 yg ko nak flash back ni kenapa?

Carik gmbr masa pegi honeymoon tapi tak de. Jumpa gambar masa 2007 ni aje. Dan itu lah kali terakhir kami sampai sana.. 

Dan setelah 5 tahun tak jejek sana, kami memutuskan untuk celebrate 7th anniversary kat Cameron je.. huuuyeahhhh.. harap2 sejuk lagi.. tak jauh, dan tak dekat sgt.. sesuwei untuk bawak feremfuan fragile ini berjalan-jalan..

Tahun ni kena kuarantin. Tak boleh jalan2 obersi lagik. Ngko pujuk lah cemana pun, papa-jit mmg tak akan luluskan.. Nasiblah dulu sempat jugak 2 tahun berturut-turut :)

Terima kasih papa kerana menjadikan ikatan perkahwinan kita semakin hari semakin teguh seteguhnya binaan Taj Mahal.. ehhh tahun depan kalo dapat pegi tgk Taj Mahal pun best jugak nih ;p

26 comments:

syawalsimpsons said...

ala so sweet...happy anniversary....sue punyer bulan depan..agak2 si akob egat tak tarikh tu/.....kakakka...sue betting tak..kakkakak...

gelang hilang...alahai sadis...sama la kes ngan sue ni...pon hilang gak gelangnyer...

Chekpid said...

Ake bajet feremfuan hebak2 macam kita mmg hilang gelang la...sebab gelang aku pun dah tamat wassalamu, hilang tanpa nisan. tahniah. selamat ulangtahun. tahun ni aku membizi..entry anniversary pun takbuat..huhu

Eri-chan said...

happy anniversary. eh maintain ya body you..cuma skrg ada baby dah dalam perut.hehehe

SuRiaHaZNi said...

happy anniversary!! kami nyer lg 10 ari..huhu

Hilda said...

Tahniah.....semoga ikatan perkahwinan sue n najib berkekalan dan berbahagia hingga akhir hayat......aminnnn

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh sweeet sgt dpt sambut anniversary kat sana. akak last pegi CH, masa tu umo ami 3 tahun kot. dpt sambut birthday en. abah kat sana. tu la last akak pegi. sekrg ami dah 13 thn. mmg tahun ni plan nak bwk budak2 tu pegi CH, harap2 jadik n takde sebrg halangan

illafira said...

happy anniversary mekchu.. semoga kekal hingga ke akhir hayat

PUANSTOBERI said...

Hepi 7th anniversary Mekchu n slmt ber cuti di cameron. nati jgn lupa drop kan stoberi kat hway KL yer.. huhu :)

Yana said...

Patutlah org dr td lg dok terfikir date apa 20052012 ni..rasa mcm ada date special..rupa2nya inilah dia..pejam celik pejam celik permata pun dah bertambah lg dua...semoga perkahwinan ini akan berkekalan hingga ke syurga..

Nini D.. said...

Happy anniversary mekchu..dpt hadiah apa sempena 7taun ni? :)

Nad @ MamaZakwanNayli said...

hepi anniversary mekchu!
thn dpn kalu jadik pi taj mahal dah ber'4 la kot ek? insya-Allah :)

moga kekal bahagia hingga ke syurga :)

ila ramliey said...

tahniah mekchu !!!happy anniversary :D. Happy ever after ..

shaza said...

happy anniversary mekchu.. takpe, tahun depan boleh celebrate anniversary kat obersi berempat pulak..

Alycia said...

7 tahun sudah... hepy anniversary to both of u... semoga bahagia hingga ke hujung nyawa.. sampai ke syurga.. amin..

lydzar said...

happy anniversary mekchu and hubby. semoga berkekalan sampai ke syurga :)

amirah said...

hepi anniversary mekchu n husband...dah 7 thun tu..

MaMa CyDa said...

Hepi enibeseri mekchu ... pejam celik pejam celik kejap jek 7 tahun tuh kan ... nway ... congrates!! Moga berkekalan hingga ke akhir hayat ... AMIN!!!

Mimy Hamid said...

mekchu dulu mekchu skrang body sama aje...maintain slim...hepi annovesary mekchu...7 tahun sudah..best nya...lama tu..semoga berkekalan ke syurga ...amin

CaDLyNN said...

happy anniversary mekchu n papajit..semoga bahagia sokmo :)

InaAchik said...

Happy 7th anniversary mekchu...
alhamdulillah, rumahtangga semakin rukun dan bahagia. aku doakan kebahagiaan kamu ini berpanjangan hingga akhir hayat...
*ucapan yg sedikit skema. :)

JIVEBUMZ said...

mekchu,

hepi anniversary! semoga bertambah kebahagian dalam rumah tangga.. amin..

hehehe percayalah.. saya pon peknen jugek :p

Bitt (double IS) said...

happy anniversary mekchu!!!!

wahh merah cantek mekchu dulu dan skang...tak de beza! 1st time i tengok rambut u yg tak lurus tu hehehhe

NeenaAnuar said...

congratsss and happy anniversary mekchu!!!! semoga berbahagia buat selama lamanyaa! aminn! ;)

ch@ said...

jgn mekchu mengidam nak pergi taj mahal sudah. mau pening papajit nnt. hahaaa. selamat ulangtahun perkahwinan mekchu. smg kekal hingga hujung nyawa. mmg tmpn sang arjuna mekchu tu, dan memang manis sang ratu arjuna itu. hiii

bada said...

happy anibesri...

QasehnyaRania said...

hapy anibesery:)
gelang yang hampir sama dgn mekchu hilang juga .sedey ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...