@churalliya

Tuesday, April 10, 2012

Bila Mashed Potato dan Garden Pasta Salad bergabung.. malatop!!

Sebelum,


dan selepas..


Kali ni tak muntah langsung.. elok dia duduk lama dalam perut.. cuba kalo makanan kat kantin, cepat je sesi kumbahan semula..

Ngidam sangat nak makan kenny rogers.. selalu sangat terbayang side dishes dia yang walaweiii... eh, ayam dia makin kecik tau uols.. tapi tak pe, perut kenyang, senang hati..

Terima kasih papa..

Kasik tepek gambar boss. Untung2 dia bawak makan lagi.. 

Sekarang kalo nampak je makanan best2, mesti nak pegi carik.. nampak orang makan kacang rebus buang kulit kat luar tingkap kereta pun teringin.. tapi tak de la ikut sama buang kulit luar tingkap jugak :).. bila cakap pasal nangka sejuk pun teringin.. nasib lah setakat ni yang senang2 nak carik..

Ok, nak habiskan muffin dia pulak :)

20 comments:

Mimy Hamid said...

tu dia penangan mengidam..takpe dipersilakan...sebab makanan mengidam adalah super sedap hingga menjilat jari..nikmati yer tanpa bersalah atau gemuk..besttttttttt

Lady Rina said...

time2 mengidam memang best..en.suami layan macam princess...:)

CaDLyNN said...

wah..kenny rogers..sedapnyeeeeeee
lin suke garden pasta tu...n muffin die!

Nad @ MamaZakwan said...

amboi mekchu...!
mknn western tahan plak die dlm perut ek, hehe..
elok la..
mkn byk2 tau!
tc!

mikamusz said...

baby high taste ni..hehehe

PUANSTOBERI said...

Aaa... nangka sejuk...sedapnya.. lama tak makan kot... :D

Dee said...

a'ahlah..ayam dia kecikkan..x kenyang..hehehe..

*azni* said...

wah,semua teringin ye..eh,semalam saya rasa nampak mekchu,papa-jit dan mi cah kat alamanda..masa tu kat depan parkson..nak tegur segan pulak..btw,mekchu nampak lagi cantik kat luar berbanding saya tgk gambo dlm blog..hehe..ini kenyataan okeh,bukan nak ampu ke ape!hehe..

-oP_ida- said...

tgk gambaq ni...teruss perott menariii bedandut lapar....^_^

Pepel BoNda AmaNi said...

nasib baik xmengidam jugak....

shaza said...

tu saiz ayam die.. huk huk.. memang kecik.. kalau kita makan tak cukup sepinggan kot..

Bitt (double IS) said...

ya betul side dishes n muffin terbaikk ;)

Aleyn said...

Cetonet ek ayam dia....kalau kantung kecik bleh la...

lily lotus said...

ok! turn lily pulak nak mengidam KR!

Alycia said...

skrg aku mcm risau nk letak gmbar makanan kat blog.. takut kang kau paksa bapak gonjolong crk smpai dapat hehe...

AKO @ retna said...

betul tu mekcu.. ayam kat KR skrg dah makin susut..

harga macam tu jgk ,,
muffin pun rasa makin kecut jgk..

wah dah macam2 ngidam eh,

eda_ej said...

yang tak ngidam pon kalo tengok terus rase nak mkn.. kene ajak big boss nih.. =D

Ann Ishak said...

bestnya mengidam makan best2 kan...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. sib baik apa yg diidam senang nak dpt kan mekchu

QasehnyaRania said...

sib baik yg senang2 kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...