@churalliya

Monday, June 6, 2011

Papa-jit dan papa-go

Dah ada GPS.. Gayat.. Org lain dah lama pakai sbb built-in siap2 kan..

Belum sempat explore apa lagi.. Dah pandai guna nnti mekchu wat entry :)

Mana yang lebih disayangi? Papa-jit ke papa-go? Hahaha..
Sent from my Red Lovers :)

10 comments:

InaAchik said...

mana lah leh samakan papa-jit ngan papa-go... :p

tapi sumpah, aku rasa lebih berkeyakinan ngan papa-go. kakikusukaberjalan lebih beriang hati ngan adanya papa-go.

mummysyafie said...

mestila mekchu sayangkan papa jit lebih kan...huhuhuhu....

Dee said...

built in mcm tu tak takut org pecah kereta ke? huhu...jahat betul dee..xlah dee tya je sbb musykil..kalo smart tag pun ada org nak curi..papago tu hmmm...

apapun..moga perjalanan anda tidak sesat lagi..

ratusiput said...

ratu guna gps dlm hs je...tu pun sik salah jalan je.bebaik ade jalan dekat dapat jalan jauh.ehehe..

syawalsimpsons said...

mesti la papa-jit..hhuhuhu....nnt dah terrer ajar sue pulak erk..huhuh

Just Call Me Bitt said...

hehhe papa-jit...eh u i tag u dlm entry http://b1tt.blogspot.com/2011/06/i-loike-it-giveaway-contest.html

pakai gps best tapi kadang2 buleh silap arah jalan...banyak kali saya termasuk salah arah...kadang2 jalan sehala tak boleh detect dlm tuh :( so hati-hati yerr mekchu

eB ezrin said...

eB z reti bacer.. klakar kan? adeiiii

~~@lyci@~~ said...

den tak ghoti guno papa-go ni do.. osah gayat..

etiey.com© said...

pastilah pap jit kan mek chu hihi

Pepel BoNda AmaNi said...

papa go xda...pakai handphone dedi jerk..hehehehehhe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...