@churalliya

Thursday, July 28, 2011

Akhirnya.. Kali ke-21 baru berjaya

Tat taraaaa.. Lepas ni dah boleh nak update blog di hujung jari.. 2 minggu jugak mencari penyelesaian.. #lapairpeluh..

Kalau tya apa mekchu buat sehingga suksessss seperti sedia kala, jawapan dia 'ENTAH'.. Hahahaha...

gambar sekadar hiasan..

Sent from my Red ® Lovers

11 comments:

~izan~ said...

akhirnyer... tp tak dpt jugak ek apa sebab n penyelesaiannya ek hehe..takpe2..lps ni bley la blogging smbil tnggu traffic light hehe

Nini D.. said...

"ENTAH"..mmg tak boleh blah! hahaha

chekpid said...

gambar hiasan memang kenalah dengan hiasan yang bergantungan itu

Pepel BoNda AmaNi said...

memang penuh 'hiasan' dalam gambar tue.....

sha a.s said...

hihi..entah!

syawalsimpsons said...

mmmm...nak entah jugak la...hiiihihihihih

ratusiput said...

kompius dan tak paham ni...

Ya ALya said...

hahahhah....dah nama pun gambar hiasan....banyak benor hiasannyer......

Aini said...

haaaa.. ape ni.. ape ni.. x faham.. ade entri sambungan x? huhu

MaMa CyDa said...

tgk gambo tuh macam kat butik kids paradise jek ^_^

amirah said...

kat mana ada gantung baju2 budak gitu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...