@churalliya

Friday, July 29, 2011

Update blog sementara traffic light merah

Drive taw, bukan dok sebelah..

Pegi Cress (facial) dan tiba-tiba ter'top-up' pakej utk satu tahun yang akan datang. Pakej ada 8x facial, etc, etc.. siap ada 2x spa dengan foot & hand massage.. harga pakej? kita borak belakang ehh.. nanti papa-jit dengar..

Pas tu ada lucky draw :)


Begitu lah sepatutnya bunyi entry t/hari tadi.. tapi dia buat hal lagikkkkkkkk.... baru nak eksyen bg tau korang mekchu dah boleh update blog sambil tunggu traffic light bertukar hijau..

Malam tadi baru je puji.. tiba-tiba dia tak menjadi balik.. status tanda 'rait', tapi entry tak publish... komengaaaaa....

10 comments:

cadlynn said...

lorrrrr...tak ok lagi ke mekchu..

mekchu..cer cite hage package tu..berbaloi-baloi tak?

~izan~ said...

owh yg ni bukan dr red lovers mekchu ek..hehe..patot takde kuar bwh tu.jadi smula ek..baru smlm mekchu hepi sbb dpt update dah.hmmm

Zura said...

sempat lagi tue update...hehe

e.l.i.z.@ said...

woaaaaaaaa look younger yg best tu..eli x pedulik dah mekchu xdpt update blog tuh :P

ratusiput said...

dah nk jd surirumah ratu ni mekchu kena cut off byk menda termasuk facial2 ni :) takpe tumpang hepi tgk meckhu berfacial...ehehe...

mama_onie said...

Seumur idup ni baru 3x facial...
Betnyer jd org ada-ada

mama_onie said...

Org ada aa cam tu la asyik facial jeeee..
Ai x mampu yuuu

therosputih said...

dah ter amek pakej tu nak buat mcm mana kan mekchu kan...papajit paham la tu...hohoho

marinahunny said...

utk persiapan melaram time raya ke mekchu..? hehehe

QasehnyaRania said...

selamat pagi mekchu...
datang melawat sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...