@churalliya

Monday, August 22, 2011

Cemas bila blog kesayangan tak boleh view

Ya Alya dah komen kat facebook..
Emy Nini D siap buat entry..
Yana Sejuta Wajah hantar message kat tipon..

Semua bagi tau bila bukak je blog ni, keluar page warning!! tiada lagi warna kuning dan oren..

Ini tidak boleh jadi.. terus tanya kawan-kawan kat facebook.. dan memang ramai yang reply kata ada malware..

Kebetulan weekend balik rumah seremban sambil tak bawak laptop.. haaaa, amek obat.. terasa macam nak pegi cycber cafe.. HETCHU!!.. cuba buat apa yang patut dari BB yang tak berapa nak canggih ni aje.. tapi menemui jalan buntu.. nak laptop jugakkkkkkk....

Malam hari tu mekchu ada tambah coding baru kat blog.. gigih stay-up sampai 2 pagi ngkoo google coding.. dan hasilnya korang dapat tengok ni..

copy dari blog nini D

soclose2213 tu member lama mekchu.. dah lama letak link dia kat blog kuning oren ni.. nak tak nak, terpaksa removekan dulu.. nanti dah ok, mekchu masukkan balik.. sambil remove jugak coding baru hari tu.. 

"ana, baru nak baca cerita dheia dah pandai pegang-pegang barang. jangan risau, nanti su tepek kan balik link tu ok"

Kepada korang semua, terima kasih sebanyak-banyak air ikan muntah gambang sebab sentiasa caring dengan mekchu.. macam ni lah best kan.. sentiasa amek berat rumah jiran bila jiran tu pergi New York.. ehhh.. tiba-tiba..

Kalau dah boleh view sila lah komen disini.. nak tau jugak kot-kot ada yang dapat malware tu lagi.. kena ada domain sendiri jugak ni (membantu ke?)

16 comments:

therosputih said...

sudah boleh view dengan jayanya blog oren ini...hehehe

~najwa~ said...

dah ok kot ;) bole je view..

~jgn neves ;)

PUANSTOBERI said...

buleh..buleh..bulehh view.. :)

syawalsimpsons said...

sudah boleh view..yeee.....suke...suke...suke

AnaLyana said...

boleh view..:)

mekchu, dulu ana punya blog pun jadi mcm ni jugak tau, pastu ana ni taklah pandai sangat bab2 IT ni mcm mekchu..hehe, ana tukar semua...email, url, blog.. nasib baikla blog ni canggih dah, boleh import entry2 lama dr blog lama masuk blog baru..fuhhh, nasib baik, kalau tak hilang dah kenangan 4 tahun berblog..:)

Pepel BoNda AmaNi said...

jumaat lepas malware nie mengganas gamaknya..malam jumaat dia termiss la kot..sebab habis dia buat perangai serang umah orang merata2...

amirah said...

boleh view dah..huhu

AKO @ retna said...

ok dah ni..
x pasan plak wiken aritu x masuk plak blog mekcu..

tapi virus ni rasanya byk blog dah kena..

mama_onie said...

Dah okey mekchu...

Mimy Hamid said...

kena hack ke tu mekchu...tp blh je viwe

MaMa CyDa said...

bleh jek view nih ... dah pok kot la nih ...

NeenaAnuar said...

blog I'm YOurss pun kene jugak... uhuhu... dia cam biskut chipsmore lerr.. kejap ade kejap takdak! :(

Nini D.. said...

oh yeah!!...blog kuning oren ni telah boleh diview semula!!

Ya ALya said...

syukur dah boleh view....baru la meriah.......

CuTeMiUt78 said...

oh... hari ni masuk blh view.. elok je

Alin Marlini said...

Salam Kenal. Saya telah diintroduce oleh Alya Kamal..salah sorang rakan blogger. Boleh ajar saya nak settle blog kena virus ni..semua ckp blog saya tak blh bc?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...