@churalliya

Tuesday, August 30, 2011

Salam Aidilfitri buat semua pembaca belog kuning oren mekchu

Kad raya ada di bawah..

Dah lama angan-angankan entry kad raya ni berada sebagai sticky entry buat satu tempoh yang mungkin sama dengan header raya yang telah digantung tersebut.. atau mungkin keluarkan header dulu, baru keluarkan kad raya... eh, keluarkan kad raya dulu lah baru keluarkan header.. apa-apa aje, korang jangan susah hati pulak :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca setia belog kuning oren ini.. nak kirim kat semua, nanti hilang.. so, tepek kat blog hari-hari korang boleh tengok family iklan colgate ni..

Maafkan segala silap dan salah sepanjang mekchu mengenali korang semua.. kat alam maya pun boleh buat dosa apa.. mana lah tau kan sentap hati sebab mekchu tak balas komen ke, tanya tapi tak jawab-jawab ke.. maafkan mekchu ok..

Kepada yang memandu, pandu lah elok-elok.. tak yah racing dengan orang sebelah.. dia tu sakit perut.. meme lah bawak laju.. hahahaha.. alaaa, tak boleh la nak wat entry serius..

Jangan lupa jaga pemakanan, jangan lupa kunci rumah bila nak balik kampung.. jangan main mercun jugak.. jaga duit raya anak tu sekali, takut hilang dah tak pulang modal.. hahaha.. ala, bila nak habis bebel ni erk?

Ok..ok last.. Sekali lagi Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua dan selamat bercuti.. Sesiapa yang ada area seremban tu roger-roger okehhh...


Terimalah kad raya dari kami sekeluarga sebagai pengganti diri..

29 comments:

Nini D.. said...

jemput datang rayo umah mak mertuo den kek Kota yo..

~~@lyci@~~ said...

br pasan ini family iklan colgate kan hehe.. nnt kt lumba2 sape turunkn kad raye dulu ekk hehe...

aku pun nk ucapkan slamat ari raya.. dulu xkenal, skrg dh mesra.. mungkin ada yg terasa.. so, kira 0-0 lah yer.. maaf zahir batin.. aku mantai smpai 3 hari raya di pilah.. apa2 hal nnt roger2..

mummy Darin said...

Selamat hari raya, aku x raya pilah sue, aku raya kat kg Parit... Maklumlah, Yam Tuan nak singgah beghayo... Haha.. X blh blah langsung.. Ok.. 0-0 wokeh

Mimy Hamid said...

SALAM LEBARAN MEKCHU...MAAF ZAHIR DAN BATIN YEK...

e.l.i.z.@ said...

selamat hari raya mekchu!

ooo tempah ngan ez..tau tau..eli penah beli WM ngan ez hihih

CaDLyNN said...

cantiknye header raye...
selamat hari raye mekchu :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat hari raya gak mek chu n co.. =)
ampun maaf kalo ada tersilap komen, terkasar bahasa...

p/s: sweeettt kad raya kamu .. =)

mummy_ayu said...

wah.cantiks....selamat hari raya gak to MekChu & family..nanti nak hp no mekcu..tinggal je kat komen box ayu, ayu tak pubish.mana tau leh jenjalan raya...amik kad raya comel nie yer.nak gantungs..

Dee said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin mekchu..

Ya ALya said...

selamat hari raya mekchu ku sayang.....

AKO @ retna said...

mekcu,
raya ke berapa ada kek somban?

untung2 leh singgah umah mekcu japs ghayo ketigo tu sok.. ;)

InaAchik said...

nok... opssssss.... astagfirullah... nok tukar pd babe boley? manja jugak kan? oke, mulakan ucapan semula...

babe, selamat hari raya...
maaf zahir batin...

kemain ceria memasing... mmg iklan Listerine jerk.
dah2, kerja2 penampalan dah siap kan? cpt pulangkan aku nyer gam UHU yg ko pjm neh!

JMR said...

selamat hari raya juga buat mekcu sefamili:-)

MiYOKO SuKi said...

selamat hari raya mekchu...

kad raya pengganti diri tu comei laa...merah sggh!!!

ceywie said...

cantik kad raya mekchu.
selamat hari raya,
semoga mekchu sefamily happy dan bahagia sokmo. :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

slmt ari raya mak chu...ooo, michah nama najmi rupanya.. slalu baca nama panggilan jek..:)

* nauzalurun said...

yuhuuu selamat ari raya....0-0 ek...halalkan pape yg patut....kem salam mak ko....daaaa

NeenaAnuar said...

sama2 mekchu... Salam Aidilfitri.. Maaf Zahir Batin juga yerr buat kamoo sekeluarga...

lawaaaaa sangat your raya banner tu! :D

Puteri Mona said...

ko mmg hober kan noqs aku kad raya pun malas nak buat ko siap ngan header raya!! hehe jeless!!. Slamat ari raya mekcu!!! Kalau mai kl roger okeh

bonda dadif aka akish said...

selamat hari raye utk mek chu sekuarga..

=)

fiza said...

Salam aidilfitri utk mekcgu & family.

Sayo balik somban, kek paroi...umah abg den kek sano ☺☺☺

Pepel BoNda AmaNi said...

nak kena print ke kad raya nie?? :P

miloais said...

salam adilfitri buat mekchu sekeluarga...

zaid said...

salam aidilfitri su.
kim salam rindu kat bapak.
muahahaharuslah!

~najwa~ said...

memang bole masuk iklan colgate~ hihi



selamat berhari raya mekchu & family

Bitt (double IS) said...

selamat hari raya aidilfitri utk mekchu sekeluarga, maaf zahir danbatin sepanjang kiter berblog...

p/s nanti ada masa i buat jugakkkk sebab mekchu dah request berkomen lagikk..akekekkkee

shaza said...

selamat hari raya buat mekchu sekeluarga.. ari sabtu depan ade kat seremban ke??

Dr. Ben said...

eid mubarak!

CuTeMiUt78 said...

salam raya gak.. cantik kad raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...