@churalliya

Friday, August 12, 2011

Tentang Follower dan Hits..

Belog kuning oren kesayangan mekchu yang bucuk masham ni dah ada seramai 421 follower.. tak sangka sangat dah banyak itu angkanya... ada jugak yang sudi nak memfolo me.. terharu#1 di situ..

siapalah mekchu kan kalo nak dibandingkan dengan follower uols yang 2-3-4 kali ganda banyaknya... terharu#2..

Dan dah lama sebenarya tak tengok hits analytics kat nuffnang dan terus terharu#3... kali ni campur dengan genangan air mata sikit-sikit..

statistik minggu lepas...

Alhamdulillah, secara puratanya setiap follower itu memang follow belog ini dan tambah tolak darab bahagi dengan silent reader di luar sana... terharu#4.

Terima kasih sangat pada korang yang tak jemu-jemu masuk http://churalliya.blogspot.com ini.. walau pun kebanyakan entry personal, korang tetap ada di situ.. u'r my shoulder to cry on la bebbeh... hahahaha tiba2 teringat ayat feberet zaman sekolah..

Dan masih tidak berputus asa menulis walaupun dah lama tak dapat Buffered Earning (tujuan sebenar-benar entry yang sebenar).. masih terus menconteng dengan keyboard.. oh mr.Nuffnang, pehlis give me ur shoulder.. i wanna cry on it.. tsk.. tsk.

15 comments:

amirah said...

hihihi..motif telah diketahui..

MAPPIAU said...

how about head n shoulder? :P

hehehehe

teruskan menulis mekchu hinggalah huruf2 di keyboard tu menjerit..akekekeke :P

dwaty said...

422 tu kira banyakla... yang penting ramai yang jengguk... kan??? heheheh selamat berbuka puasa...

Bitt (double IS) said...

yer la pelezzzz nuffnang supayai dpt duit raya dr mekchu ;)

Suria bte Karim said...

haha... yer mekchu...
sy salah sorg yg folow mekchu...
so now mekchu tulun folow makngah buleh ko...
ceh ayt minta simpati tue...

Suria bte Karim said...

haha... yer mekchu...
sy salah sorg yg folow mekchu...
so now mekchu tulun folow makngah buleh ko...
ceh ayt minta simpati tue...

InaAchik said...

skrg aku kecik ati @ merajuk ngan nuff... dah dkt sebulan xder buffered earning... :(

PUANSTOBERI said...

owh. follower ai pun sama lebih kurang cam Mekchu, tp UV ai mmg rendah dari ai. Maknanya tak seme follower itu adalah pembaca.
Tp takpe lah..ku menulis bkn kerana nama.

ehh?? relevan kah? hihi.

Musim BE skang ni. Ada la tu esuk lusa. hihi

Ya ALya said...

tahniah mekchu ku yang cantik......

-iLLa- said...

tiap2 ari baca blog mekcu

AKO @ retna said...

mekcu dah hampir2 nk setanding blogger2 OTAI tuh...

chaiyok!!! chaiyok!!
moga blog mekcu success selalu dan makin meningkat income nuffnang tuh :p

pssttt meeekcccuuuuuu, banjer eskrem bole?? *blink blink

JIVEBUMZ said...

cket lagi nak capai tahap blogger2 atasan neh.. boleh setaraf kak jem dah tak lama lagi.. tahniahh mekchu!

♥MAMASYAZA♥ said...

wah tahniah dah ramai followers

Nini D.. said...

mekchu,..i sayang u ketat2 tau..rayo taun ni jgn lupo singgah Kota...den rayo n9 rayo ke-2 :)

Zura said...

sgt best kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...