@churalliya

Tuesday, September 27, 2011

Berduyunnnn tibaaa

Dah lama merajuk..

Bila nampak BE yang berduyunnnn tibaaaa (efek sengau Juliana Banos), terus ada sinyummmmm di perut...
ehhhh?
Terima kasih ye kekandaku Nuffnang... saya sangat sayangkan anda..

Bukan macam orang tu, dapat call dari NN untuk satu event masyuk tapi belagak cakap tak nak terima..  Bila dah racun dia semalam, baru dia nak gi termenung dalam bilik air sambil memikirkan peluang keemasan itu.. hahaha.. kamoo ada bakat.. orang lain penat ok kerah idea buat entry sebab nak jadi pilihan NN.. kamoo dah siap dapat offer macam tu.. perlu difikir-fikirkan.. tp kalau mekchu pon, akan termenung kat bilik air sebelah kamoo.. hahahaha cakap pandai lah... tp masalahnya mekchu tak de bakat :'(

InsyaAllah, mekchu akan sentiasa bagi semangat pada kawan-kawan untuk perkara yang baik-baik sahaja..

9 comments:

mama tisya said...

hah aritu br ckp tkde BE..amik berderet ye..tahniah

mummy_ayu said...

wah..banyak tu..masyuk la pas nie.. :-)

syawalsimpsons said...

tahniah....pasni sue pulak erk...kikkikiki

Pepel BoNda AmaNi said...

wah duit lepas raya la nie...

InaAchik said...

Cittttt~~~ sempat lagi kutuk aku kan!!! Tapi ko nyer racun giler menjadi. Tambah2 bila umpan COACH babe... terus bersila atas toilet bowl aku semalam! heheheeee...

Nway, thanks for sokongan yang berpadu padu dari kamu!ko dah berjaya timbulkan blig bling kuar tanda RM di mata aku! :p

saaaaaaaaaaayang kamu!

fiza said...

Masyukkkk...BE bersusun, tahniah.

watyz said...

byk nye BE dia... :)

eisyaawie said...

wah...rezeki datang....hihihi...

amirah said...

aah, sejak menjak ni nuffnang sangat pemurah kannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...