@churalliya

Friday, September 23, 2011

Sape nak voucher facial dari CRESS? Ada 2 keping sahaja..

Vavavavava.. nak bagi voucher la pulak...

Kan hari tu bila mekchu cerita pasal pegi facial, ramai yang komen kata dah bertahun-tahun tak pegi facial.. dan mungkin jugak harga facial sekarang dah mahal.... kot?


Mekchu baru balik facial (apeee? facial lagi?) dan dapat bawak balik 2 voucher Cress untuk new customer..  boleh pilih.....
  • Facial : O2 Derma Detoxifying Therapy worth RM220
  • Spa : Lymphatic Therapy Massage + Milk Bath worth RM248
  • Slimming : Cellulite Reduction Therapy worth RM220 (by part)
So, harga untuk voucher ini adalah RM49.90 sahaja dan hanya boleh dibuat di Cress, Seremban 2.. hanya terpakai untuk pengguna yang belum pernah menjadi member Cress..

Siapa nak meh sini kiss pipi mekchu dulu.. ahakssss.. (berlarian lah korang nanti kan).. Ok, siapa yang berminat, boleh tinggalkan komen kat entry blog ini.. tinggalkan nama penuh dan emel korang.. ada 2 keping je ni.. siapa cepat, dia dapat.. ingat tau, hanya di Cress Seremban 2.. tak boleh ditukar ganti kat cawangan yang lain ok..

Mari kita tengok jari siapa paling laju......

Update : Tahniah diucapkan kepada syawalsimpsons (siti suraya binti amir hussain) dan jesnita_ns (norfaizura) kerana korang memang pantas.. Sila check e-mel.. Thanks semua.. Sekiranya ada permintaan, mekchu akan cuba dapatkan voucher tu lagi..

7 comments:

syawalsimpsons said...

mekchu nak...sue pun tak da la jauh sangat pun putrajaya ngan seremban 2...kikikikiki...sue nak erk...

nama : siti suraya binti amir hussain
email : suraya1510@gmail.com

mekchu sue g umah boss kat seremban 2 ahad ni..mau terjah raya buleh..kikikiki

AKO @ retna said...

ala menarik tapi kek somban jo yo.. melopeh...

Shu Shinju said...

cepat2..sapa cepat dia dapat..shu mmg takdapat la no..sebab jauh..

jesnita_ns said...

saya nak kak..nama sy norfaizura, emel jesnita_n9@yahoo.com

cadlynn said...

uuu...pemurahnye mekchu :)

Ya ALya said...

jauhhhhhhhhhhhhh.................

mummy_ayu said...

ala...mcm terlambat jer... :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...