@churalliya

Wednesday, October 19, 2011

Berapa Bintang?

Minggu ni adalah minggu SSR (Star Rating) dan boleh dikatakan minggu serba cemas!! atau pun minggu serba panik!!


SSR tu untuk dapat bintang... tentulah kami nak 5 bintang (sambil bayangkan tangan mengaut semua bintang yang terpapar di skrin tv dan masuk dalam poket)

Kalau tgh kalut, apa yang selalu terjadi? Mekchu kalau kalut, selalu terlupa password.. hahaha.. cuba tanya kalau tengah santai ke, tengah makan kinder bueno sambil goyang-goyang kaki ke, konpem boleh bagi password 13 simbol sekali pon...

Pengalaman selalunya lebih mendewasakan..

8 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

hahaha..same la kite kalo kalut..mcm2 lupe..nasib baik telinga melekat...

CaDLyNN said...

lin minggu ni external audit..hahahaha...harus kelam kabut...tak serik2 dan tak belaja lgsg dr audit yg dulu2..hihihihi

Eri-chan said...

tgh audit kerja sendiri sebelum auditor dtg next month. huhu audit interim lagila nak pengsan semua kena jadikan 9/12...

POSH76 said...

semoga dapat bintang yang banyak....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

adess, sure kalut sibuk tu..
tingat time audit iso..
perghhh.. harubiru..

*SiRibenMerah said...

selamat membizi mekchu...

Pepel BoNda AmaNi said...

bintang 3 ..jepun la nie.. :P

CuTeMiUt78 said...

jgn kalut2 mekchu... nanti terus takde bintang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...